Mad EagLe
Üye
o kadar emekten sonra benim gönlüm bırak 79 tl yi 25000 tl yapmaya bile el vermez.. 4500 kişinin 3 yıl boyunca geceli gündüzlü çalışmasının sonucu 5-10 tl olamaz. Haklısın pahalı oluncada satmıyor ama ucuz olsa yinede çokta fazla satamaz bence..
windows 8 gittim indirdim pro ve
3500 $ lık SolidWorks çizim programının bile warezi varken millet para vermez
Yazılımı yapanlara saygı duyuyorum gerçekten kolay birşey değil bizim 2 dakika kullanıp kapattığımız bir çok yazılım büyük çabalarla yazılıyor.. Bende herkes gibi c-racklı yazılımlar kullanıyorum ama gönül isterdiki winrarına kadar hepsini tek tek ödeyebilelim.. Bence pahalı yazılım yoktur çok fazla emek harcanıp yazılan programlar vardır..
bir programcı olarak o programları kullanırken üstatların ne işkence çektiklerini hissediyorum.bir kutucuğu boş gectıniz kontrolu bile en sade hali 3-4 satır.nice programlar var açıp hayranlıkla izlediğim.bırakın seri numaraları bir kenara satın alın
c# seninaynen bende öylehangi programlama dili
Delphide basit bir toplama işleminde bile nir sürü kod yazılıyor bi yanlış noktalama bir sürü satır silmenizi gerektiriyor bir de o hatayı bulmak lazım tabi
visual studio oldukça iyi bir geliştirme aracı bence.. windows için bundan başkası kullanılmamalımesela visual basicte toplama işlemi şöyle:
MsgBox(1 + 2, vbInformation, "İşlem")
Aynı şekilde, hesap makineside kolaylıkla yazılabilir
adı üstünde basicama biz onu görmüyoruz dephi kullanıyorum onda şu şekilde
var
sayi1:integer;
sayi2:integer;
toplam:integer;
begin
readln : (sayi1);
readln : (sayi2);
toplam:=(sayi1+sayi2);
writeln : ('sayi1+sayi2', toplam);
end.
Arada fark var baya
beylerKesinlikle Delphi
beyler
int a,b,sonuc;
a = int.Parse(textbox1.text);
b = int.Parse(textbox2.text);
sonuc = a+b;
sonuc = textBox3.text.ToString();
yazmak varken ne uğraşıyorsunuz
veya veri almadan
int a,b,sonuc;
a =1;
b=2;
sonuc = a+b;
MsgBx.Show(sonuc);
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?