cukuleaks
Üye
-
Konu Sahibi
-
Olur valla karsim hem de super olurryalniz ben sadece su sunu oynamayi sever demesini biliyorum
Bende ordan bakıyorumMesaj kasma filan denir istersen sihbete ac rahat rahat konusuruz ? Ben sana site vereyim mi ?
- - - Eklendi - - -
Haci bak benim site burasi gir bak cok guzel anlatiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
boşuna uğraşmayın kimse yemez böyle birşeyi kolay kolay sanki millet anlamayacak bu durumubiz de biliyoruz boşuna mı yapmıyoruz sanıyorsunuz
Bence sohbet bolumunde sifirdan bir konu acalim
Ben acacam raad ol.
boşuna uğraşmayın kimse yemez böyle birşeyi kolay kolay sanki millet anlamayacak bu durumubiz de biliyoruz boşuna mı yapmıyoruz sanıyorsunuz
Masallah iso akmissinAz bana da ogret olm
bak bu adamın sözünü dinle zararlı çıkmazsın.sana tavsiyem bildiklerini iyi yöne kullanmandır kardeş.
sana tavsiyem bildiklerini iyi yöne kullanmandır kardeş.
eğer çok canın sıkılırsa sana yamuk yapan veya canını sıkan adamlara saldır ama korkutma amaçlı.
Aynen oylezaten turk sitelere zarar vermiyorum açık varsa ilgili kisiye bildiriyorum.
tabi. en iyisini sen yapıyorsun sadoeğer çok canın sıkılırsa sana yamuk yapan veya canını sıkan adamlara saldır ama korkutma amaçlı.
tabi. en iyisini sen yapıyorsun sado
sana tavsiyeleri kim veriyodubeni karıştırma knk ben sadece tavsiye veriyorum
neyse
sana tavsiyeleri kim veriyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?