Yazılımcı Aranıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Olur valla karsim hem de super olurr yalniz ben sadece su sunu oynamayi sever demesini biliyorum
orası hangi site ya ben öle bişe bilmiyorum Nese ya ben ozmn yarın php toğluluğu die konu açarım dersleri orda veririm Ama konuyu nerde açayım bilmiyorum....

Türe

Üye
Mesaj kasma filan denir istersen sihbete ac rahat rahat konusuruz ? Ben sana site vereyim mi ?

- - - Eklendi - - -

Haci bak benim site burasi gir bak cok guzel anlatiyor http://www.phpkodlari.com/php-dersleri/php-ders-1-degisken-kavrami/

Konu Sahibi
Mesaj kasma filan denir istersen sihbete ac rahat rahat konusuruz ? Ben sana site vereyim mi ?

- - - Eklendi - - -

Haci bak benim site burasi gir bak cok guzel anlatiyor
Bende ordan bakıyorum Ama diğerleride görsün diye dersleri burdamı paylaşsam ?

Türe

Üye
Bence sohbet bolumunde sifirdan bir konu acalim

boşuna uğraşmayın kimse yemez böyle birşeyi kolay kolay sanki millet anlamayacak bu durumu biz de biliyoruz boşuna mı yapmıyoruz sanıyorsunuz

Tepkiler: BigHackeR35
    Konu Sahibi
boşuna uğraşmayın kimse yemez böyle birşeyi kolay kolay sanki millet anlamayacak bu durumu biz de biliyoruz boşuna mı yapmıyoruz sanıyorsunuz

Abi ben 1 hafta once ne yaptigimi burda soyleseydim suanda (ciddi diyorum) hapiste olabilirdim. Önemli bi devlet sitesini ele gecirdim ve icinde sirket ihaleleri vardı.. bukadar yeter galba bunu neden anlattim ya konuya donek
Kimse yemez diosunda sen raad ol abi benim arkadas ask.fm eklentisiyle 5.000 kisinin facesini veritabanina kaydetti yani vurus elimizde olsunda yedirmesi fazla zor olmaz yedirme kısmı basit bile diyebiliriz. Yedirecemiz baya insan var.

Türe

Üye
Masallah iso akmissin Az bana da ogret olm

sana tavsiyem bildiklerini iyi yöne kullanmandır kardeş.

Tepkiler: 1STayTRue35

Türe

Üye
Acigi nasil goruyosun ismail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...