yazılım yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
yazılım yükleme
arkadaşlr ben hard format attım tele nokia suitten yazılımı yeniden yükleye basıyorm bağlantı kesildi dior nedir bilen varmı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virus programları varsa masaüstünde kaldırıp öyle dene güncelleme yapmayı

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
​tümdenmi kaldırıyım yoksa sadece masaüstündenmi siliyim ? .d

- - - Eklendi - - -

Windows 7 ve Windows Vista'da hata, Windows'un güncelleme işlemi sırasında başka çakışan cihaz sürücüleri indirmeye ve yüklemeye çalışmasından kaynaklanabilir.
Windows sürücü yüklemesini Nokia Suite işlemi boyunca devre dışı bırakmak için aşağıdakileri yapın:

1. "Denetim Masası"na erişin ve "Sistem ve Güvenlik" öğesini seçin, burada "Sistem" öğesini seçin
  2. Ardından "Gelişmiş Sistem Ayarları" öğesini ve ardından "Donanım" sekmesini ve "Cihaz Yükleme Ayarları" öğesini seçin
  3. "Cihaz Yükleme Ayarları" öğesinden, "Hayır, ne yapılacağını benim seçmeme izin ver" ve ardından "Hiçbir zaman Windows Update'ten sürücü yazılımı yükleme'" öğesini seçin
  4. "Değişiklikleri Kaydet" öğesini tıklatın
Bu işlemden sonra, Nokia Suite işlemini yeniden çalıştırmayı deneyin. Nokia Suite'in "Yeni Cihaz Ekle" öğesini kullanarak cihazınıza el ile bağlanmanız gerekebilir.
Başarılı yüklemeden sonra Windows cihaz sürücüsü ayarlarını etkinleştirmeyi unutmayın.

Bunu buldum ama o adımları bulamadm ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt