Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

burakoksuz

burakoksuz

Üye
Yanlızca bu siteyle cep telefonu teknik destek olmak mümkün. Helal olsun

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Evet .Kolay gelsin .

defected

defected

Üye
Arkadaşlar dubai'den aldığım N97'de türkçe vardı ama hem eksikti mesela sağda setting solda rehber falan yazıyordu ana menüde. nsu update edince türkçe dili de gitti. nasıl yükleyebilirim tekrar

pegasus_baba

Üye
e66 için hangi kod

konyali_appo

Üye
kardes n95 var nemesis ucmus gorunuyoo bi zahmet guncellermisin

o_soylemez

Üye
Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce telefonun yazılımını güncelledim ve haliyye telefon ingilizce oldu sonra nemesis programını kullanarak bir daha güncelleme yapmak istedim ama olmadı product code falan hep girdim ama güncelleme yapmıyor lütfen bana yardımcı olun telefon benim değil çünkü

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Merhaba arkadaşlar ben iki gün önce telefonun yazılımını güncelledim ve haliyye telefon ingilizce oldu sonra nemesis programını kullanarak bir daha güncelleme yapmak istedim ama olmadı product code falan hep girdim ama güncelleme yapmıyor lütfen bana yardımcı olun telefon benim değil çünkü
Cihazı NSU ile güncellemeye çalışıyorsan mutlaka NSU son sürüm olsun..""Versiyon güncel yeniden güncellemek istermisiniz""diye uyarı çıkması lazım..eğer yinede olmuyorsa burada anlatılanlarla(phoenix ile) yaparsın

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Teşekkür ederim. Sayende bu işi de basardım. Devamını beklerim çalışmalarının.

DmrKen

Üye
ARK. BENIMDE ELIMDE TEL. VAR YANLIZ ALAMNYADAN ALDIM TR NASIL YAPABILIRIM TEL TR DESTEGI YOK i8910 hd samsung

oxy1

Üye
ya ben cinden nokıa n86 getırttım made by nokıa yazıyo galıba nokıanın cındekı fabrıkasında uretılmıs ama benım hattımı calıstırmıyo ne yapmam lazım hattı calıstırması ıcın sımdıden teskkurler

mesudinhu

mesudinhu

Üye
arkadaşlar ben yedeklemeyi hafıza kartına yaptım bilgisayara yapmadan güncelledim dil ing-almanca napcam :S :(:(:agla

--------------- Ekleme ---------------

bna kendi yedeğiniziyollarmısnız ::( çok ciddiyim olmuyo bole

cavalliere

Üye
arkadaşlar merhaba,
Maxicep.com - Çinden alınmış 3Gsi ve ön kamerası olmayan product kodu ve versiyonu farklı olan 6120c yi güncelleme ben nokianın çin için ürettiği 3Gsi ve ön kamerası olmayan bi 6120c aldım.
telefonda yalnızca ingilizce ve çince dili var.bunu türkçeleştirmek istiyorum.
kullanmakta, mesaj yazmakta filan zorluk çekiyorum.
nemesisle product kodu değiştirip update yaparak türkçeleştirme işini yapmayı düşünüyorum ama bi sorayım dedim sizce bi arıza çıkarmı,bozulurmu telefon.
çünkü benim telefon donanım olarak da diğer 6120c lerden farklı.
eğer yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

telefonumun
product kodu 0556188
versiyon RM-310

arkadaşlar eğer üstte yazdığım şey mümkün değilse en azından türkçe t9 sözlük nasıl yüklenir, bi yol gösterebilir misiniz

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
sağol

saviola021

Üye
n95 ingilizce hafıza kartlı, türkiye kodunu verirmisin.

KINIKs

Üye
Nokia 5800 XM için türkiye kodu ne hocam allah rızası için bi yardımcı olun ya...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardım edin lütfen

KINIKs

Üye
eyw kardeşim çok teşekkür ederim herkese hayırlı bayramlar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
iyi bayramlar...

Üst Alt