arkadaşlar tarafımca denenmiştir. vede başarılı bir şekilde uygulanmıştır. öncelikle. bu bilgileri bu forumda bu mesajın 19 sayfasında yayınlayan pyload arkadaşıma candan teşekkür ederim... evet arkadaşlar eminim bir çok kişi nemesis service suit programı 6500 slide yi görmüyor diyorsunuz. bende diyordum evet görmüyor. ama arkadaşın söylediği nemesis service suitenin son sürümünü indirdim. ve kurdum. telefonum gördü yönergelerle sorunumu hallettim. şimdi o değerl arkadaşımın mesajını bir daha yazıyorum. ve herkesin bu uygulamayı düzenli bir şekilde yaparsa başarıya ulaşacaklarını düşünühyorum... bu arada bazı arkadaşlar korkmasın son sürümü yüklemiş olmanız yeniden güncelleme yapamayacağınızı göstermez deneyin tekrar güncelleyecektir.. herkese iyi günler dilerim yeniden teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Arkadaşlar bu yöntemi ben diğer arkadaşların bilgilerindende yararlanarak ve laf aramızda bayağı tırsarak deneme yanılma yöntemiyle yaptım ve sizlerlede paylaşmak istedim.
1-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanarak versiyonu v 08.30 a yükseltiyoruz.
2- Nemesis Service Suit 10.38.14 programını indirip kuruyoruz ( 12 versiyonu tanımıyor onun için özellikle 14 versiyonunu indirmelisiniz ). Daha sonra Nokia PC Suite den çıkın.
3- Telefonunuz bağlı değilken Nemesis programını çalıştırın ve daha sonra telefonunuzu PC Suite modunda bilgisayara bağlayın. Programın sağ üst kısmındaki büyüteç ikonuna tıklayın ve 1 dk civarı bekleyin. Çıkan menüdeki Phone Info seçeneğini tuşlayın. Sol alt tarafta read diye bi yazının çıkması lazım. Sağ taraftaki kutucuklarda hiç bir şey yazmamaktadır buradaki Produtc Code seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve alttaki read seçeneğine basın. Bastıktan sonra Produtc Code kısmındaki yere 0556214 kodunu yazıp write seçeneğine basın. Daha sonra read seçeneğine basarak kontrol edin.
4- Daha sonra
kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş ve türkçeleşmiş ancak vodafonun menüsü olan bir hal almış olacak. Ama siz korkmayın ben buradayım

5- Tekrar Nemesis Service Suit 10.38.14 programını üstte anlattığım gibi açıp telefonu bağlıyoruz ve aynı aşamaları yapıyoruz ancak bu defa Product Code kısmına 0549720 kodunu giriyoruz ve write kutucuğuna basıyoruz.
6- Daha sonra yine
kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş , türkçeleşmiş ve vodafonun menülerinden kurtulmuş oluyoruz.
7- Bu kıyağımı unutmuyorsunuz.