Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye

yusher

yusher

Üye
nokia e63 v200 cıktı ama her zaman olduğu gibi nokia updater bu versiyonu bulamıyor. acaba e63 için product code'lar var mı sizde ?

benhjk

benhjk

Üye
teşekkürler allah razı olsun

aziz11

Üye
çok ama çok sağol sayende yaptım.bi sorum olacak kardeş.formet atarsak tlfona *3 yes açma tuşu yapıp format atarsak.türkçe dil gider mi acaba?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
çok ama çok sağol sayende yaptım.bi sorum olacak kardeş.formet atarsak tlfona *3 yes açma tuşu yapıp format atarsak.türkçe dil gider mi acaba?

hayır .artık telefonunuzun dil kodunu türkçe yaparak yazılım yükledik.rahatlıkla kullanabilrsiniz.isterseniz fota ile cepten wlan üzerinden de güncelleyebilirsiniz.
Ama her zaman phoenixi tavsiye ederim.

humayun3426

Üye
slm dostum çok teşkr ederim öncelikle ben telefonu günceledim ama dili hala inglize nasil türkeçe yaparım ha unutmadin telefonunmun dil siçeneğinde inglizce yok şuan güncelemeden önce vardi lütfen bana yardimci olurmusunuz ?? saygılar

duy_max

duy_max

Üye
kardeş yazılım yükledikten sonra zaten kendi biraz bekledikten sonra Türkçe oluyor dil

aa-tolga

aa-tolga

Üye
maxibrk

maxibrk

Üye
phoenixle zor olacak gibi nemesis'e çözüm bulan yok mu !

volkini

volkini

Üye
n73 ü türkçeye nasıl çevirebilirim

jexparol

Üye
tamam da kodu nasıl kopyalıcaz başı sölemeden sona geçmeyin 6500slide türkçe olmuyor.

fatsali1

Üye
Nemesis te bağlantı hatası alanlar kabloyu çıkarın pc den sonra tekrar takın. Tel ekranına pc suite modu falan geliyor hiç bişeye basmayın telde nemesiste aratabilirsiniz...

alotel0532

Üye
nemesis kurdum ama baglantı yapamadım uygunsuz baglantı diyo cihazı okumuyor n95 cihaz napmalıyım_?

asd145236

Üye
selam lar beni ekleyin lütfen yardımcı olun catlıcam burda yaaa [email protected] ekleyinde banada yol gösterin simdiden tesekurler

Üst Alt