Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

moglart

Üye
Arkadaşlar n79 için yeni yayınlanan sürüm güncellemesini (20.175) yüklemeyin derim. Bir iki küçük sorun var gibi geldi. Bundan sonrakini beklemenizi öneririm.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar n79 için yeni yayınlanan sürüm güncellemesini (20.175) yüklemeyin derim. Bir iki küçük sorun var gibi geldi. Bundan sonrakini beklemenizi öneririm.
Ne sorunu var ben yükledim bir problem gözükmüyor ama.

--------------- Ekleme ---------------

n95 in son sürümü
v 31.0.017 in exe dosyasını nereden bulabiliriz.. phonex ile yüklesek

bilen arkadaşlar var mı

BUYRUN N95 RM_159 v 31.0.017

Phoneix programını yukjleyeceksin

LINK:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1420356

moglart

Üye
Ne sorunu var ben yükledim bir problem gözükmüyor ama.
Aslında öyle göze batan sorunlar yok. Mesela yeni eklenen kısa yol sekmeleri, ilk sürümde olduğu gibi sekme çubuğuyla aynı renkte... Yani çubuğu üzerine getirdiğinizde yazı okunmuyor. Sonra, telefon bazen uykuya geçmiyor. Böyle küçük bir iki şey daha vardı ama hatırlayamıyorum. Biliyorum, oldukça önemsiz detaylar, ama bilmenizde fayda var.

gittsaatkac

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında yardımcı olan heerkese teşekkür ederim. çok emekleri oldu bana...
benimde yeni telefon modelim 6680 güncelleme yaptıktan sonra versiyon 5.04.40 a yükseldi ama dili ingilizce olmustu. Sonra bu konuyu takip ettim nss programını yükledim yazılanları uyguladım ama karsıma telefon sürümünüz zaten en son güncellemede die bi sorun çıktı güncelleme yapmadı. sonra bu forumda bişey gördüm product code yazan yere almanyanın dil kodunu yazınca telefona türkce dil secenegi geliomus. bende onu yazdım sonra güncellemede geldi. telefon güncellendi ve dili türkce oldu sonunda kurtuldum bu dertten işte size kodu veriyorum telefon modeli 6680 olanlar için
0521643
Tipi:RM-36
bu kod işe yarıyor ben denedim oldu

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında yardımcı olan heerkese teşekkür ederim. çok emekleri oldu bana...
benimde yeni telefon modelim 6680 güncelleme yaptıktan sonra versiyon 5.04.40 a yükseldi ama dili ingilizce olmustu. Sonra bu konuyu takip ettim nss programını yükledim yazılanları uyguladım ama karsıma telefon sürümünüz zaten en son güncellemede die bi sorun çıktı güncelleme yapmadı. sonra bu forumda bişey gördüm product code yazan yere almanyanın dil kodunu yazınca telefona türkce dil secenegi geliomus. bende onu yazdım sonra güncellemede geldi. telefon güncellendi ve dili türkce oldu sonunda kurtuldum bu dertten işte size kodu veriyorum telefon modeli 6680 olanlar için
0521643
Tipi:RM-36
bu kod işe yarıyor ben denedim oldu

NOKIA 6680 RM-36
0532668 Turkcell LB
0532669 Turkcell SB
0530911 TURKEY BLACK
0521783 TURKEY LT BRONZE
0521784 TURKEY SILVER BLUE

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
slm arkadaslar elimde bitane N85 var yurt dısından gelme ve içinde turkce menu yok nasıl turkce menu atabilirim yardımcı olabilirmisiniz acil yardımmm lutfennnn

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
hocam phoenix yukarda bulamadım onun içinde bi link alabilirmiyim yada hangisi oldugunu soylermisin ve pratik olarak ne yapmam lazım anlatırsan tekrardan yada bi msn varsa msnden konusabilirmiyiz rica etsem ?

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
hocam yazdıgınız işleri yaptım dil secenegi için almanya kodunu girdim fakat bi uyarı veriyor ve yukleme ilerlemiyor bi msn varsa yardımcı olum gozunuzu sevim :(

aa-tolga

aa-tolga

Üye
hocam yazdıgınız işleri yaptım dil secenegi için almanya kodunu girdim fakat bi uyarı veriyor ve yukleme ilerlemiyor bi msn varsa yardımcı olum gozunuzu sevim :(

n85 rengine göre aşağidakilerden birini seçeceksin

0560574 TURKEY Warm Black and Cherry Black
0561108 TURKEY Warm Black and Dark Grey

scan product yaptıktan sonra bağlantı modu normal seçili olsun değilse normal yap.Sonra firmwareupdate kısmından veriyon ve dil kodu türkçe olanı seç ve refurbish tusuna bas işlem bitinceye kadar bekle.İŞlem tamamlanınca usb kablosunu cek .telefon acılsın telefon ayarlarından dilini türkçeye çevir tekrar açılıp kapansın artık telefonun türkçe olmuştur.

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
0569333 luxemburg copper and copper
0569331 portugal copper and copper
0568320 balkans no fmt copper and copper
0568319 CIS copper and copper
0568318 belarus copper and copper
0560509 ısrael copper and copper
0560508 greece cyprus copper and copper
0560507 balkans copper and copper
0560506 euro3 copper and copper
0560505 moldova copper and copper
0560504 CIS bulgaris copper and copper
0560503 ukraine copper and copper
0560502 russian copper and copper
0560501 baltian copper and copper
0560500 scandinavia copper and copper
0560498 euro 2 copper and copper
0560497 alps copper and copper
0560496 france copper and copper
0560495 spain copper and copper
0555816 euro 1 copper and copper

hocam bende bu ulkelerden baska bişey cıkmıyor bana içinde turkcesi olan bi ulke onerirmisiniz rica ediyorum ve bekliyorum suan

aa-tolga

aa-tolga

Üye

telefonuna *#0000# yazınca cıkan yazıyı buraya yazarmısın lütfen.

mithatk03

Üye
Arkadaşlar konu da yeni sayılırım ama orta halli anlarım.
Bende nokia 6220Clasic var geçen gün PC studio7 ile versiyon güncelleştirdim.Telefonum ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği menüde bulunmamakta. Anlattığınız gibi.Nemesis programının en son versiyonu galiba 103814'ü yükledim ve telefonumla bağlantı kurmaya çalıştım aynen anlattığınız biçimde pohone info-product code enable ve read yaptığımda Nemesis Eror veriyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Arkadaşlar konu da yeni sayılırım ama orta halli anlarım.
Bende nokia 6220Clasic var geçen gün PC studio7 ile versiyon güncelleştirdim.Telefonum ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği menüde bulunmamakta. Anlattığınız gibi.Nemesis programının en son versiyonu galiba 103814'ü yükledim ve telefonumla bağlantı kurmaya çalıştım aynen anlattığınız biçimde pohone info-product code enable ve read yaptığımda Nemesis Eror veriyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.

Phoneix programını yukjleyeceksin
bu linkte anlatılıyor:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1420356

tarik81

tarik81

Üye
slm dostlar nokıa 6500 slide kullanıyorum ve yakın zamanda yazılım guncellemem geldi bende yukledim ve telefonum ilgilizce sinir oluyom ingilizceye bana yardım edin lutfen acillll nemesis downloand yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 0548833 RM-265 bu kod turkçemi ve unutmadan nemesiste yukleme yapıldıktan sonra kod ları nere ye yazıcam yardım ilk defa boyle ugraşıyom internetten şimdiden teşekkurler

arkadaşlar yardım edin nemesis erorr yazıyo sinir oldum

aa-tolga

aa-tolga

Üye
slm dostlar nokıa 6500 slide kullanıyorum ve yakın zamanda yazılım guncellemem geldi bende yukledim ve telefonum ilgilizce sinir oluyom ingilizceye bana yardım edin lutfen acillll nemesis downloand yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 0548833 RM-265 bu kod turkçemi ve unutmadan nemesiste yukleme yapıldıktan sonra kod ları nere ye yazıcam yardım ilk defa boyle ugraşıyom internetten şimdiden teşekkurler

arkadaşlar yardım edin nemesis erorr yazıyo sinir oldum

telefonunuz 6500 s RM-240 dır.sizin yazdığınız yanlış.

phoenixle yukleyin bu linkte:

Ben nemesisle dil kodu atıp nokia software updaterla yukleyecem dersen dil kodlarıda bunlar.

NOKIA 6500 Slide RM-240
0557530 EURO-C TR Black
0549720 EURO-C TR Black Silver

cevriye

Üye
tşkr kardeşim

tsk kardeşim

tsk canım

nedesem az saolun