Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Kardeş N80 için bir çare bulsan nasıl olur napmam gerekir

Nokia N80-1

RM-92
napacam ?

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
iyi gunler elimde N73 me var fakat cok agır calısıyor.. ve en son yazılımını yukle duzeli dediler yardımcı olabilirmiyisiniz acaba... teskler şimdiden

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Kardeş N80 için bir çare bulsan nasıl olur napmam gerekir

Nokia N80-1

RM-92
napacam ?

yukledinmi N80 e yani yazılım phoneixle?

--------------- Ekleme ---------------

iyi gunler elimde N73 me var fakat cok agır calısıyor.. ve en son yazılımını yukle duzeli dediler yardımcı olabilirmiyisiniz acaba... teskler şimdiden

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1437155

bu linkte n73 me flash dosyası .yukleme icin kullanacagın phoenix programı ve kulanım seklini anlattım.Oradan takip edebilirsin.

maslan77

Üye
bugun n79 um ulaştı elime uzak diyarlardan ve bende de Türkçe problemi var. telefon amerika dan geldiği için T9 özelliğinde ve normal menü dilinde Türkçe yok. Gösterdiğiniz yolla yapmayı denedim ama olmadı. son sürüm olmasına rağmen tekrar güncelle diyorum ama olmuyor neden olabilir yardımcı oalbilirseniz sevinirim..şimdiden teşekkürler

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
emeğe saygı ama çok kişi yapamaış nednse dil kodlarımı yanlış ne....

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
hocam N85 hallettim ve kullanıyorum N73 te hallederim link için ve yardımların için minnettarım dogrusu cok tsk ediyorum dostum iyiki varsın :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
hocam N85 hallettim ve kullanıyorum N73 te hallederim link için ve yardımların için minnettarım dogrusu cok tsk ediyorum dostum iyiki varsın :oke:

her zaman elimizden geldiğince yardım ederiz.

csonline1

Üye
teşekkür ederim n95 imi türkçe yaptım :) teLefoncular 30-40 tL istiyorlar.çok işime yaradı :D

aa-tolga

aa-tolga

Üye
teşekkür ederim n95 imi türkçe yaptım :) teLefoncular 30-40 tL istiyorlar.çok işime yaradı :D

bizde tesekkur ederiz .her zaman firmwareleri guncelleyecem phoenixle son versiyonları nokia software updaterdan once yaparsınız.

leoncihan

leoncihan

Üye
güzel paylasım bide msn i görebilsek :D

Turkstrike

Turkstrike

Üye
Nemesis linki uçmuş ama Allah'tan arşivde vardı. Yazılım güncellicez derken telefon almanca oluyordu. Ne güzel anlatmışsın; eline, koluna sağlık kardeşim...

asigsasi

asigsasi

Üye
Sağol

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Telefonunuz nemesisle bağlantı kurmuyorsa veya internet olmayan bir yerde yazılım yukleyecekseniz bu linkten yükleyin .Süper hızlı ve istediğin telefon modeli ve rengine göre son yazılımlar.

LINK:http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-telefonlara-yeni-yazilim-yukleme-dil-kodu-problemi-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

by_ediii

Üye
arkadaşlar çok güzelde yetersiz bende E51 nokıa var ama bi güncelleme yaptım yazılımdan sonra hiçbi şekilde olmuyo nemsis'i kullandım lakin imei okurken eror verdi yardımcı olursanız sevinirim

leo®

Üye
teşekkürler hallettim

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
hocam N85 için yeni guncelleme cıkmıs varmı bunun için yardımcı olabilcek biri aradım fakat bulamadım nette camera ve video gibi ufak sorunları ortadan kaldırıyormus vs bi kac sey daha varmıs yeni guncellemenin içinde fakat bulamadım bi turlu :(( acil yardım gelirse sevinirim

Üst Alt