Ne sorunu var ben yükledim bir problem gözükmüyor ama.Arkadaşlar n79 için yeni yayınlanan sürüm güncellemesini (20.175) yüklemeyin derim. Bir iki küçük sorun var gibi geldi. Bundan sonrakini beklemenizi öneririm.
n95 in son sürümü
v 31.0.017 in exe dosyasını nereden bulabiliriz.. phonex ile yüklesek
bilen arkadaşlar var mı
Aslında öyle göze batan sorunlar yok. Mesela yeni eklenen kısa yol sekmeleri, ilk sürümde olduğu gibi sekme çubuğuyla aynı renkte... Yani çubuğu üzerine getirdiğinizde yazı okunmuyor. Sonra, telefon bazen uykuya geçmiyor. Böyle küçük bir iki şey daha vardı ama hatırlayamıyorum. Biliyorum, oldukça önemsiz detaylar, ama bilmenizde fayda var.Ne sorunu var ben yükledim bir problem gözükmüyor ama.
Arkadaşlar öncelikle bu konu hakkında yardımcı olan heerkese teşekkür ederim. çok emekleri oldu bana...
benimde yeni telefon modelim 6680 güncelleme yaptıktan sonra versiyon 5.04.40 a yükseldi ama dili ingilizce olmustu. Sonra bu konuyu takip ettim nss programını yükledim yazılanları uyguladım ama karsıma telefon sürümünüz zaten en son güncellemede die bi sorun çıktı güncelleme yapmadı. sonra bu forumda bişey gördüm product code yazan yere almanyanın dil kodunu yazınca telefona türkce dil secenegi geliomus. bende onu yazdım sonra güncellemede geldi. telefon güncellendi ve dili türkce oldu sonunda kurtuldum bu dertten işte size kodu veriyorum telefon modeli 6680 olanlar için
0521643
Tipi:RM-36
bu kod işe yarıyor ben denedim oldu
slm arkadaslar elimde bitane N85 var yurt dısından gelme ve içinde turkce menu yok nasıl turkce menu atabilirim yardımcı olabilirmisiniz acil yardımmm lutfennnn
hocam phoenix yukarda bulamadım onun içinde bi link alabilirmiyim yada hangisi oldugunu soylermisin ve pratik olarak ne yapmam lazım anlatırsan tekrardan yada bi msn varsa msnden konusabilirmiyiz rica etsem ?
hocam yazdıgınız işleri yaptım dil secenegi için almanya kodunu girdim fakat bi uyarı veriyor ve yukleme ilerlemiyor bi msn varsa yardımcı olum gozunuzu sevim![]()
hocam yazdıgınız işleri yaptım dil secenegi için almanya kodunu girdim fakat bi uyarı veriyor ve yukleme ilerlemiyor bi msn varsa yardımcı olum gozunuzu sevim![]()
Arkadaşlar konu da yeni sayılırım ama orta halli anlarım.
Bende nokia 6220Clasic var geçen gün PC studio7 ile versiyon güncelleştirdim.Telefonum ingilizce oldu ve türkçe dil seçeneği menüde bulunmamakta. Anlattığınız gibi.Nemesis programının en son versiyonu galiba 103814'ü yükledim ve telefonumla bağlantı kurmaya çalıştım aynen anlattığınız biçimde pohone info-product code enable ve read yaptığımda Nemesis Eror veriyor. Bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.
slm dostlar nokıa 6500 slide kullanıyorum ve yakın zamanda yazılım guncellemem geldi bende yukledim ve telefonum ilgilizce sinir oluyom ingilizceye bana yardım edin lutfen acillll nemesis downloand yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim 0548833 RM-265 bu kod turkçemi ve unutmadan nemesiste yukleme yapıldıktan sonra kod ları nere ye yazıcam yardım ilk defa boyle ugraşıyom internetten şimdiden teşekkurler
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar yardım edin nemesis erorr yazıyo sinir oldum