Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
dostum ben 2 aydır ingilizce kullanıyorum güncellerken ingilizce kaldı bekliyorum yeni versiyon çıkana kadar sanırım sende beklicen...
beklemene gerek yok phoneixle istedigin nokia modeline istediğin dili atabilirsin.

buraq24

buraq24

Üye
beklemene gerek yok phoneixle istedigin nokia modeline istediğin dili atabilirsin.
dostum nasıl yapılcak bilmiyorum daha öncede programı arattım bulamadım nasul bulcam program nasıl yapılcak ?

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
saolda 6300 nasıl yapacaz memesis 6300 gormuyor

muratci9

Üye
sorun kodlarda ben aynı sorunu 6680 de yaşadım türkce kodlar çalısmıyor almanca kodu yükledim versiyonu tekrar yükleyince türkce oldu

tasarimci7

Üye
Selam günaydın nokia 6300 için uymlu kod teşekürler

aa-tolga

aa-tolga

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1420356

Phoneix kurduktan sonra yukarıdaki anlatım gibi sonra bunla telefona yukarıdaki vardiğim flashı atabilirsiniz
telefonunuza *#0000# yazarsanız telefonunuzdaki yazılımın kodunu(RM 217) ,versiyon ve tarihini görebilirsiniz.
Dil kodu isterseniz renklerine göre 6300 dil kodları:
0537625 RM-217 EURO-C TR BLKSILVER LATIN
0554163 RM-217 EURO-C TR RED LATIN
0554169 RM-217 EURO-C TR WHITE LATIN
0554513 RM-217 EURO-C TR ALL BLACK LATIN
0563698 RM-217 EURO-C TR GOLD

buraq24

buraq24

Üye
bu data paketini filan nerden bulcaz dostum ?

--------------- Ekleme ---------------

dostum ayrıca verdiğin linkte indirdmi yükledim fakat içinden DK2 Network Server Monitor program çıktı ???????

buraq24

buraq24

Üye
senin önerdiğini yükledim son 2 tane kala kırmızı içinde X çıktı ona tıkladım kapandı ve flash diye program açıldı sağaltta saatin ordan dostum ?

SABANK

Üye
merhaba arkadaslar bende nokia 6220 classic BLACK & cyan var mumkunse acil son dil versiyonun kodu versiyon V04.13 RM-328 simdiden tesekkurler:)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
senin önerdiğini yükledim son 2 tane kala kırmızı içinde X çıktı ona tıkladım kapandı ve flash diye program açıldı sağaltta saatin ordan dostum ?
phoenix turkce anlatımda anlattıgım gibi nokia ile ilgili tum programları ve daha önceki yuklediğin phoneix versiyonlarını kaldır. bilgisayarı ac kapa yeni yuklemeye oyle basla
ctrl+alt+del yap uygulamalar ve işlemlerde calısan program varsa kapat.phoenix vs

merhaba arkadaslar bende nokia 6220 classic BLACK & cyan var mumkunse acil son dil versiyonun kodu versiyon V04.13 RM-328 simdiden tesekkurler:)
Nokia 6220 c v 4.13 türkçe dil kodları
0556392 04.13 EURO2 BLACK CYAN TURKEY
0556998 04.13 EURO2 PLUM TURKEY
Bu da phoenix ile yukleyenler icin flash dosyası
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1420356

ufuk2727

Üye
6500 slıde kodu nee açıklamayı anladım ama kodu yazarsan sevinirim

6500 slıde güncelleştirdim dil ingilizce oldu içinde sadece ing çince japonca ve arapca var türkçe yok bana yardım edin sadece dil için tamirciye gitmek pek mantıklı değil bence bu sorunu çözücek arkdaşlar bu formda wardır :)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
6500 slıde kodu nee açıklamayı anladım ama kodu yazarsan sevinirim

6500 slıde güncelleştirdim dil ingilizce oldu içinde sadece ing çince japonca ve arapca var türkçe yok bana yardım edin sadece dil için tamirciye gitmek pek mantıklı değil bence bu sorunu çözücek arkdaşlar bu formda wardır :)

telefonunda hangi versiyonu var.dilinin değişmesi senin telefonunun dil kodunun türkçe dil kodu olmaması

6500 slide su anda turkce son versiyonu RM 240 9.60 v29

0549720 09.60 rm240_Euro_C_TR, Latin, Black_Silver
0557530 09.60 rm240_Euro_C_TR, Latin, Black
Nemesisle telefonun rengine gore hangi kod uygunsa degiştir ve yeniden nokia software updaterla guncelle

veya

Phoenixle flash yukle

LINK:http://www.maxicep.com/symbian-dest...-istedigin-dili-yukle-225547.html#post1420356

buraq24

buraq24

Üye
dostum çok saol ya hallettim Allah Razı olsun şimdi telefonuma tekrar ısındım saol

kamlıklı

Üye
Yazılımını 04.84 e güncelleyip <türkçe desteği olmayan arkadaşlar. NSS programı ile product code u 0556214 yapın ve tekrar update edin.Size yeniden yükleme seçeneği verecek ve tamam deyin.SOnuç başarılı bir çekilde türkçe ve bir çok dil desteği gelmekte. Denedim , çalışıyor, problemsiz.

KArdeş hangi versiyonu nsu bizde yeniden yükle şeçeneği çıkmıyorkiiii

konfi

Üye
n95 in son sürümü
v 31.0.017 in exe dosyasını nereden bulabiliriz.. phonex ile yüklesek

bilen arkadaşlar var mı

majorxxx

Üye
sonunda yaptmmmmmmmmmm yepoo:D çok saolun 6300 kodu 0554513 :D

Üst Alt