aa-tolga
Üye
beklemene gerek yok phoneixle istedigin nokia modeline istediğin dili atabilirsin.dostum ben 2 aydır ingilizce kullanıyorum güncellerken ingilizce kaldı bekliyorum yeni versiyon çıkana kadar sanırım sende beklicen...
beklemene gerek yok phoneixle istedigin nokia modeline istediğin dili atabilirsin.dostum ben 2 aydır ingilizce kullanıyorum güncellerken ingilizce kaldı bekliyorum yeni versiyon çıkana kadar sanırım sende beklicen...
dostum nasıl yapılcak bilmiyorum daha öncede programı arattım bulamadım nasul bulcam program nasıl yapılcak ?beklemene gerek yok phoneixle istedigin nokia modeline istediğin dili atabilirsin.
dostum nasıl yapılcak bilmiyorum daha öncede programı arattım bulamadım nasul bulcam program nasıl yapılcak ?
bu data paketini filan nerden bulcaz dostum ?
--------------- Ekleme ---------------
dostum ayrıca verdiğin linkte indirdmi yükledim fakat içinden DK2 Network Server Monitor program çıktı ???????
phoenix turkce anlatımda anlattıgım gibi nokia ile ilgili tum programları ve daha önceki yuklediğin phoneix versiyonlarını kaldır. bilgisayarı ac kapa yeni yuklemeye oyle baslasenin önerdiğini yükledim son 2 tane kala kırmızı içinde X çıktı ona tıkladım kapandı ve flash diye program açıldı sağaltta saatin ordan dostum ?
Nokia 6220 c v 4.13 türkçe dil kodlarımerhaba arkadaslar bende nokia 6220 classic BLACK & cyan var mumkunse acil son dil versiyonun kodu versiyon V04.13 RM-328 simdiden tesekkurler![]()

6500 slıde kodu nee açıklamayı anladım ama kodu yazarsan sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
6500 slıde güncelleştirdim dil ingilizce oldu içinde sadece ing çince japonca ve arapca var türkçe yok bana yardım edin sadece dil için tamirciye gitmek pek mantıklı değil bence bu sorunu çözücek arkdaşlar bu formda wardır![]()
dostum çok saol ya hallettim Allah Razı olsun şimdi telefonuma tekrar ısındım saol
Yazılımını 04.84 e güncelleyip <türkçe desteği olmayan arkadaşlar. NSS programı ile product code u 0556214 yapın ve tekrar update edin.Size yeniden yükleme seçeneği verecek ve tamam deyin.SOnuç başarılı bir çekilde türkçe ve bir çok dil desteği gelmekte. Denedim , çalışıyor, problemsiz.
phoneixde problemsiz ve super en iyi ve hızlısı yuklerkende internet baglantısı koptu riski yokKArdeş hangi versiyonu nsu bizde yeniden yükle şeçeneği çıkmıyorkiiii