Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

firatliv

Üye
link olmus.birde bi resim gozukmuyo yenilersen cok sewinirim

adoxs

Üye
ellerine saglikta ikinci link sizlere omur :D link olu bi kontrol etsen diyorum

adoxs

Üye
ellerine saglikta ikinci link sizlere omur :):D link olu bi kontrol etsen diyorum

adige_phsase_81

Üye
bhen yazılım programını indiremedim :S nettede düzgün yok linktende alamadımm :(

ARDA0579

Üye
Selam kardes guzel anlattında benım anlayamadıgım bunların hangısı n96 nın kodu lutfen bırı yardımcı olsun tesekkurler

derya 009

Üye
ben bu sürümü kullanıyorum :S telefonum 6680 güncelle komutuna başlat dediğimde aşağıdan tekrar yükle komutu geliyor ama tabi ben ilk güncellememde bilgisayara güncellemeye download etti aynı downloaddan kuruyor o download olmadan son sürümdeyseniz çık demesi doğaldır çünkü download etmez ;)[/QU:bann:OTE]
:aman2:

muygun33

Üye
ya arkadaşlar ben birşeyi anlamadım lütfen çok acil yardım edin.....verdiğiniz dil kodları nereye yazıyoruz nasıl yazıyoruz.ben N95 kullanıcısıyım verdiğiniz dil kodları nereye nasıl yazılıyor....lütfen yardım

veysel22_22

Üye
cok saaol

--------------- Ekleme ---------------

saol

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bu güncellemeye cesaretim yok :D
-/
T -/ şekkürler,,
-/

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
önce produc değiştirin sonra deneyin bendede ole diyodu bazı produc kodlarında güncelleme bulmuyor bilginize

halil1910

Üye
ya ne olur yardımcı olun 6500 slide günceledim dil ingilizce oldu türkçe yok ne yapmalıyım tam bilgi verirseniz sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

6500

buraq24

buraq24

Üye
dostum ben 2 aydır ingilizce kullanıyorum güncellerken ingilizce kaldı bekliyorum yeni versiyon çıkana kadar sanırım sende beklicen...

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
Eline sağlık

lomuyi

Üye
arkadaslar lutfen yarım e65 ın kodunu yazarmısınız sıze mennetar kalıım lutfen

dj-pirdeniz

Üye
ne alakasi var Phoenix programıyla bütün nokia lari pro dil codunu degiştirip hal edebilirsiniz sorunu..
benimde 6500 slide var ingilizce oldu namesis programı baktim yapmadi..bende phonex programıyla hallettim 100/100 basari bütün tellerde..bunla flas atin..zaten simdi türkce destek hattıda acildi phonex yazin bakın nokianin:))

aliefe1907

Üye
slm arkadaşlar... bende nokianın kendi sitesinin mağduruyum.6300 tlfonum var ve güncellemeyi yaptım.herkesin ki gibi benim tel de ingilizce oldu. nemesis 103814 indirdim belki tr yapabilirim diye ama o da hata (error) veriyor.0537625 RM-217 EURO-C TR BLKSILVER LATIN dil kodu olarak ta bu verilmişti ama bir işime yaramadı. bunun sebebi benim merakım değil nokianın sitesinin müşterisiyle ne kadar ilgilendiğidir.güncel yazılım var ama tr değil...nokia sitesinde şikayet bölümü de bulamadım.tel vermişler orayı arayacağım.artık allah ne verdiyse. herkese kolay gelsin.ing kullanmaya devam şimdilik

RZA2105

Üye
teşekkürler paylaşımın için. ben nokia n82 kullanıyorum.benim en büyük problemim güncelleştirme yapamıyorum.telefonda galiba bir security engelleme gibi bir şey var.yardım ederseniz sevinirim.

moris11

moris11

Üye
pir deniz nasıl indiriyoruz phonex i
yardımcı olursan sevinirim

calipso_anka

Üye
tşkler:)

econ34

econ34

Üye
çok sağolasın blader.