Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

yunuscinki

Üye
n73'ümün yazılımmını güncellemiştim bu konuyu yeni gördüm ve dili türkçeye çevirmek istedim ancak yazılımın güncel olduğu için tekrar yüklemiyor bu durumda yeni sürüm çıkmasınımı bekleyeceğiz. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

lidermay

lidermay

Üye
arkadaşlar benim telefonum 7610 nasıl türkçe yapabilirim daha güzel ayrıntı verebilirmisiniz

fat347

Üye
n95 8gb son sürümün türkçe kodu 0564947

Test edildi...

onurkula

Üye
:yuru:yuru:yuru:yuru:oke::oke::oke:
Arkadaşlar bu yöntemi ben diğer arkadaşların bilgilerindende yararlanarak ve laf aramızda bayağı tırsarak deneme yanılma yöntemiyle yaptım ve sizlerlede paylaşmak istedim.

1- Nokia Software Updater kullanarak versiyonu v 08.30 a yükseltiyoruz.
2- Nemesis Service Suit 10.38.14 programını indirip kuruyoruz ( 12 versiyonu tanımıyor onun için özellikle 14 versiyonunu indirmelisiniz ). Daha sonra Nokia PC Suite den çıkın.
3- Telefonunuz bağlı değilken Nemesis programını çalıştırın ve daha sonra telefonunuzu PC Suite modunda bilgisayara bağlayın. Programın sağ üst kısmındaki büyüteç ikonuna tıklayın ve 1 dk civarı bekleyin. Çıkan menüdeki Phone Info seçeneğini tuşlayın. Sol alt tarafta read diye bi yazının çıkması lazım. Sağ taraftaki kutucuklarda hiç bir şey yazmamaktadır buradaki Produtc Code seçeneğinin yanındaki kutucuğu işaretleyin ve alttaki read seçeneğine basın. Bastıktan sonra Produtc Code kısmındaki yere 0556214 kodunu yazıp write seçeneğine basın. Daha sonra read seçeneğine basarak kontrol edin.
4- Daha sonra Nokia Software Updater kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş ve türkçeleşmiş ancak vodafonun menüsü olan bir hal almış olacak. Ama siz korkmayın ben buradayım :)
5- Tekrar Nemesis Service Suit 10.38.14 programını üstte anlattığım gibi açıp telefonu bağlıyoruz ve aynı aşamaları yapıyoruz ancak bu defa Product Code kısmına 0549720 kodunu giriyoruz ve write kutucuğuna basıyoruz.
6- Daha sonra yine Nokia Software Updater kullanarak versiyonu tekrar yüklüyoruz. Yükledikten sonra telefonumuzun versiyonu yükselmiş , türkçeleşmiş ve vodafonun menülerinden kurtulmuş oluyoruz.
7- Bu kıyağımı unutmuyorsunuz.
:oke::oke::oke: ARKADASIM ÇOK TESEKKÜRLER SANA VE DİYER ARKADASLARA:yuru:yuru:yuru

campri

Üye
reinstall secenegi cıkmıyosa napcazz

yunuscinki

Üye
evet yeniden yükle diye bir seçenek yok sadece çık var yeni güncelleştirme çıkana kadar bekleyecekmiyiz.

gencnesil

Üye
n73 telefonumu guncelleştirme yaptıktan sonra reklam gibi olmasın bilgilerden yararlanıp tekrar guncelleştirtikten sonra turkce olarak kullanuyorum saolun warolun

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca yeniden guncelleştirme diyen arkadaşlarım guncelleştirme prıgramını denetim masasından kaldırıp tekrar kurduktan sonra software updater ı masaustunden calıstırın surum ustune yazılsınmı diyecek evet deyin ustune tekrar kurun n73 me telefonuma kurdum oldu

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Herkezin sorunu maxicep farkıyla çözüldü.

cesak

Üye
selam akadaşlar bendeki nemesis programı telefonumu tanımıyor neden acaba yardımcı olursanız sevinirim 5610 xpress music driver tanıtma penceresi açılmıyor direk program çalışıyor

-hasangun-

-hasangun-

Üye
evet beyler saolun telefon çöktü
güncelleme yapmak değil hiç açılmıyor
yani mefta
lütfen yardım edin nokia 6120c

ahmetbaskoylu

Üye
bunu yapınca telefonum garanti kapsamı dışı kalırmı.

anoffer101

Üye
arkadaşlar herkese slm. benim de bir n95 8 gb tel. var. orjinal aldım ve türkçeydi. güncelleme yaptıkdan sonra ingilizce oldu. ayarlar kısmında da türkçe seçeneği yok.telefonu orjinal aldıgım halde nasıl bole oldu anlamadım. ama program filan kurarak kod girmek istemiyorum. dili türkçe yapmanın basit bir yolu varmıdır acaba.. teşekkurler...:(

gasilist

Üye
selam bana nokıa N 96 nın türkçe kodunu gönderebilirmisin, şimdiden teşekkürler emeğe saygılar...

stre

Üye
arkadaşlar o kadar çok soru yazmışsınız ki gerçekten bilen adam bu kadar sorunun içinden bulup cevap veremiyor.
soru şu 6300 7.0 sürümüne yükselttim ing. oldu. nns den dil kodunu değiştirdim bu sefer de en son sürümde diyerek sadece çık tuşuna bastırıyor. bu aşamada nasıl türkçeleştirmek gerekir. ne kadar forum gezdiysem bi cevap bulamadım. yardımı olan arkadaşa şimdiden çok teşekkürler.

bu sorunu yaşşayan birçok arkadaşa da yardımı olur diye düşünütorum...

dur6

dur6

Üye
aynı sorun bende de var.. bir çözüm önerebilecek olan var mı acaba..

sonimparator1

Üye
arkadaşlar nemesis programı error veriyor yardım

rowerapachi_

Üye
çcok tesekkurler valla cok ıyı oldu bunu ogrenmem

kalyoO

Üye
5310 tr olmuyor sadece garantı kapsamındaysa servısıne bedava yaptırılabılır bunun dısında para odemek zorunda garantı dısı olan cıhaz sahıblerı bu program 5310 da ıse yaramıyor...

no-fearr

Üye
n95 8gb son sürümün türkçe kodu 0564947

Test edildi...

kardeş hangi versiyonun bu v30.0.018 in mi yok sa önceki sürümün mü? yardımcı olursanız sevinirim ingilizce kullanmak çok zor na dil gibisi yokkk:agla

no-fearr

Üye
arkadaşlar n95 8gb v30.0.018 i türkçeleştiren varmı var ise hangi kodla türkçeye çevirdiniz yazarsanız sevinirim bildigim kadarı ile daha önceki kodlar olmuyor yardımcı olun ne olur ingilizce kullanmaktan sıkıldım

Üst Alt