Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

partheniali

Üye
dostlar 6500 tlf yazılım güncelledim türkçe yapamadım kafayı yemek üzereyim takıntı oldu bende yardım etsin birileri lütfenn...

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Herkesin bilmesi gereken bir bilgi bence...
Emeğine sağlık...

mudimurat131

Üye
N95 8gb rm320 dilkodu türkce
0550370 v20.0.016

karabasan1903

Üye
Nokia N82 icin Turkce dil kodu nedir?

sekko

Üye
ya arkadaşlar dün n73me aldım yazılım güncelledim ingilizce oldu türkçe yapma konusunu okudum ama kodunu bulamadım yada ben anlamadım lütfen yardımcı olun:(

not:bu işlemi yaparsam tel garanti dışı yada herhangi bi degişiklik olurmu yeni aldım kullanmak nasip olmadı ondan tırsıyorum biraz :)

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım eden kimse koskoca sitede :agla

aa-tolga

aa-tolga

Üye
n78 türkçe dil kodu lazım acil

suskunasi_06

Üye
Arkadaşlar merhaba, bende 6500 slide var (yurtdışı), int tarif edilen şekilde tr yapmaya çalışıyorum ama bir türlü çeviremedim, sonuna kadar geliyorum ama bende product code zaten 0556214 çıkıyo nasıl tr yapıcam anlamadım, başka bir kod yada eğerki yapan varsa banada yardımcı olursa sevinirim,

pashaatalker

Üye
ya kimse yardımcı olmuyor galiba bu error sorunu için.forumların hepsi aynı sonuçta şunu yap çalışır bunu yap çılışır arkadaşlar nemesis çalışmıyor telefonu görmüyor 3 ayrı telefonda denedim bir türlü sonuç yok.hep aynı phone infoya tıkladıktan sonrası yok error diyor o kadar bilgi falan göremiyorum.değişik sürüm nemesisler denedim,usb ile ilgili söylenenleri yaptım,pc suit açık kapalı konumları denedim,güncelleme yapıp denedim yapmadan denedim,yok yani vs. vs. bunun yolu çok detaylı bir anlatım sorunun neden olacağı ile ilgili bir anlatım ama yardımcı olacak bir uzman arkadaş var ise elimden gelen herşeyi vereceğim:)) zira şu an 3 adet n95 8 gb telefonu ingilizce kullanmak durumundayız. :))

aa-tolga

aa-tolga

Üye
n78 telefonu turkçe yapma dil kodu biliyorsanız yardım edebilirmisiniz lütfen

sworday

Üye
nemesis telimi görmüyor 6300 yaklaşık 1 saat önce güncelleme yaptım...bu grey denen fabrika malı benim telde.ama nemesis görmüyor başka yolu yada proframı yokmu bunun ?

Buraya da cevap yazılmamış...Millet birbirne çok yardımcı oluyor :P...özelden mesaj atıp cevap veren arkadaşıma teşekkür ederim.sorunu çözdüm.problem yaşayan arkadaşlarım bana ulaşsınlar elimden geleni yaparım.

ya kimse yardımcı olmuyor galiba bu error sorunu için.forumların hepsi aynı sonuçta şunu yap çalışır bunu yap çılışır arkadaşlar nemesis çalışmıyor telefonu görmüyor 3 ayrı telefonda denedim bir türlü sonuç yok.hep aynı phone infoya tıkladıktan sonrası yok error diyor o kadar bilgi falan göremiyorum.değişik sürüm nemesisler denedim,usb ile ilgili söylenenleri yaptım,pc suit açık kapalı konumları denedim,güncelleme yapıp denedim yapmadan denedim,yok yani vs. vs. bunun yolu çok detaylı bir anlatım sorunun neden olacağı ile ilgili bir anlatım ama yardımcı olacak bir uzman arkadaş var ise elimden gelen herşeyi vereceğim:)) zira şu an 3 adet n95 8 gb telefonu ingilizce kullanmak durumundayız. :))

Dostum önce güncellemesini yap telinin.sonra hiç bir ayarı ile oynamadan nemesisi çalıstırıp söylelenleri yap.sonra telini tekrar güncelleştir.güncelleştirdikten sonra telinin dili halen ingilizce olarak gözükebilir.telefonunu pcye baglayan kablodan ayır ve dilin türkçe.

blkaradus

Üye
6300 türkçe omuyor mu peki? bugün 06.01 versiyonu yükledim ama türkçe olmadı
bi kaç kişinin yorumu okudum nasıl omuşsa türkçe diyorlar. Formun her yerini gezdim 6300
için kimse konuşmamış yada ben bulamadım nemesis de flash bölümünü tıkladığımda versiyon hiç bişey gelmiyor. yardımcı olursanız sevinirim

punk141512

Üye
Allah sizden razı olsun :D Ellerinize kollarınıza sağlık...

goktas

Üye
arkadaslar ben nemesısı ındırdım ama olmuyo telefon ınglzcede kaldı napıcam bn yaa :(

ogulcan61

Üye
ya kardeş ben bu nemesis programını indiremedim eyer yapabilirsen setupını [email protected] adresinin paylaşımına gönderirmisin????

tedirgin21

Üye
ya arkadaşlar bende n73 me var bugün güncelliyim dedim. bilmiyordum ingilizce olacagını.ingilizce oldu ve şimdi bu nemesisi yüklemeye çalışıyorum ama birtürlü yükleyemedim pc ye. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. [email protected]

blackeranous

Üye

Arkadaşlar telefonunuz rm-217 ise bu kodu kullanmanız gerekiyor

0537625 RM-217 EURO-C TR BLKSILVER LATIN

eğer nemesis ile değiştirdiğiniz kod uyumsuz ise nokia updater ile tekrar güncelle diye bi seçenek çıkmıyor. RM-217 değil ise buraya yazın yardımcı olmaya çalışayım.

dewrim58

Üye
nemesis programini indiremiyorum yardim ederseniz sevinirim arkadasalr

selam arkadasalar nemesise ilk basladigimda tel bagliyken scan yap dedigimde bisey yapmiyor hata notlari veriyor pc suite yuklu ama olmuyo yardime derseniz sevinirim

donkawa

Üye
E 66 turkce dil kodunu bileniniz varmi

degerli43

degerli43

Üye
Nemesis ten önce pc suite den çıkış yapın yoksa error der

highflyeer

highflyeer

Üye
yaw ben nemesis ten **** yükledim ama tekrar güncelleme yapılımıyor telefoncular 30 ytl istiyo bi çözüm söleyinde vermiyeyim o kadar parayı boşa:D

Üst Alt