Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

zabbe

Üye
arkadaşlar 5610 mavi telefonumun dil (tr) kodunu nss de yazıp write dedikten sonra değişme olmuyor tekrar eski kod çıkıyor... nasıl düzeltebilirim bena yardım edebilirmisiniz?......
şimdiden teşekkürler...

halit33

Üye
:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkisemeğine saglık dostum. çok işime yaradı. çok çok teşekkür ederim.:oke::alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

• Beğen
Tepkiler: hatan_1883

asx5

Üye
arkadaslar bir sorum olacak her güncelleme yaparken türkce dil kodunu değiştirmek gerekiyormu yoksa bu bir dafaya masus birşeymi

gençgeneral

Üye
dostum gerçekten eline sağlık arkadaşlar yukarda yazanları aynen yaptım oldu herkese tavsiye ederim

against_x

Üye
arkadaşlar 65oo slide telefonum güncelledikten sonra türkçe produce key yüklemek için nemesis proğramına bağladım,fakat nemesis proğramında =Reading values.. Error= hatası veriyor dolayısıyla code yükleyemiyorummm üstadların yardımını bekliyorum teşekürler...hee seyi denedim pc ye format bile atttımmmm olmuyorrrrrrrrr

tasu

Üye
nokian n 95 8gb güncelleme yaptım ama malsef teelfon inglizce oldu lütfen bi yardım nemesis programıyla dil yükliyim dedim ama Reading values.. Error diyo ustalardan yardım:(

unforgetable80

Üye
merhaba n95 8gb içinde geçerlimi bu kodlar?=

ozankeles

Üye
merhaba arkadaslar,

nemesis service suite programini indirdim, kurdum. burada daha once bahsedilmemis fakat sanirim kurulum asamasinda "virtual usb device" secilmesi gerekli. neyse. programi baslatiyorum, "phone info" yi klikleyip scan yapiyorum, altta scan for product diyor, bekliyorum, daha da bekliyorum ama bir hareket olmuyor ekranda. yaklasik 15 dakika bekledim diyebilirim.

telefon modelim N70, telefon usb kablo ve pc suite ile bilgisayara bagli. bilgisayar ile telefon arasinda iletisim problemi yok, pc suite ile aktarim yapabiliyorum. fakat IMEI`yi bir turlu alamiyor NSS.

konu hakkinda fikri olan var mi

AntiTuk

Üye
arkadaşlar n73 ME güncelleme yaptım benmde tel ingilizce oldu ve yeni sürüm telefonda kitlenmeler yaratıyor, nemesisle kodu değiştiriorum ve güncelleştirme programıyla tekrar yükleim diorum, program zaten en güncel sürüm telefonunuzda mevcut diyor.telefonum ingilizce ve kilitlenme problemleriyle kaldı.ingilizce sorun deil fakat kilitlenmeler çok canımı sıkıyor. tekrardan nasıl yükleyebilirim :S derdime bir çareeee lütfen (-:

keppir

Üye
arkadaşlar n73 ME güncelleme yaptım benmde tel ingilizce oldu ve yeni sürüm telefonda kitlenmeler yaratıyor, nemesisle kodu değiştiriorum ve güncelleştirme programıyla tekrar yükleim diorum, program zaten en güncel sürüm telefonunuzda mevcut diyor.telefonum ingilizce ve kilitlenme problemleriyle kaldı.ingilizce sorun deil fakat kilitlenmeler çok canımı sıkıyor. tekrardan nasıl yükleyebilirim :S derdime bir çareeee lütfen (-:

sürüm mevcut dese de reinstall diyerek tekrar yüklemen gerekir.doğru kod.u girdiyesen telefonun türkçeleşecek .:oke:

Freund

Üye
BENİM SORUNUM ŞU NSS PROGRAMINI KURUYORUM HEP BU HATA VERİYOR
Access violstion at address 00404803 in module 'NSS.exe'. Read of address 0000000.

işyerinde kurdum bir osrun yok başka birgisayarda kurdum gene sorun yok bu sorun neyden kaynaklanabilir kaç defa sildim yükledim hep aynı hatayı veriyor böyle bir hata alan oldu mu evdeki bilgisardan soğdum :agla

arkadaşlar bir caresi varmı bunun yardım edin bana

AntiTuk

Üye
sürüm mevcut dese de reinstall diyerek tekrar yüklemen gerekir.doğru kod.u girdiyesen telefonun türkçeleşecek .:oke:

yazdığını denedim fakat re-install diye birşey yok güncelleştirme gerekmiyor yazıyor altında da sadece çık var :S yok mu arkadaşlar bunun çözümünü bilen biri ?

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

kalerr

Üye
ben phone infoda scan yaptığımda aşağıda scan for product...Eror! yazıyor ne yapabilrim lütfen yardım edin

duscu_34

Üye
saol kardesim ellerin dert gormesin:)

shucru

shucru

Üye
ben phone infoda scan yaptığımda aşağıda scan for product...Eror! yazıyor bi yardım etseniz bide n73 keyini verirseniz çok iyi olur

temetmosce

Üye
arkadaşım bir şey soracam. ben 6500s ın versiyonunu güncelledim ama şimdi nss telefonu görmüyor. *#0000# yaptığımda versiyon 6.60 görünüyor ondan dolayı olabilir mi? ya da bunu nasıl halledebilirim

PAPADOC

PAPADOC

Üye
6600 için yok sanırım neyse yinede sagol

koka89

koka89

Üye
N73 te denedim read yapamıyor ;%0 da kalıyor arkadaşlar yardım..

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

Üst Alt