Arkadaşlar lütfen yardım pls nokia 6300 güncelleştirme yaptm ingilizce oldu türkçe olmak zorunda yedeklemeleri telefona geri yükleyemiyorum nasıl türkçe yaparm ?
arkadaşlar ben 6500 slide V09.04 sürümüne güncelledim telefonu ve nemesis 38.15 versiyonunu indirdim ama scan dediğimde scan for product Error! diyor ve sonuç alamıyorum.haliyle telefon hala ingizlice.farklı bir yolu varsa veya nemesisin eski versiyonlarını felanmı kullanmamız lazım? en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum...şimdiden teşekkürler...
çook tesekkur ederim sana helal olsun o kadar anlatanlar oldu ama bu kadar basıt ve kolay oldugunu anlatan bilen çıkmadı 3 gundur ugrasıyordum allah razı olsun senden cumlenizden helal size sana cok tesekkurler
Arkadaslar n97 de kodu yukledım fakat nokıa software den tekrar yukleme yapamıyorm cunku yuklu yazılım en son versıyon ben tekrar nasıl yukleme yapabılırm turkcelestırmek ıcın
Arkadaslar n97 de kodu yukledım fakat nokıa software den tekrar yukleme yapamıyorm cunku yuklu yazılım en son versıyon ben tekrar nasıl yukleme yapabılırm turkcelestırmek ıcın
merhabalar 6680 telefonumu güncelledikten sonra dili ingilizce oldu şimdi türkçeye çevirmek istiyorum ama engüncel sürüm yüklü olduğundan güncellemeye başlamıyor bu soruna bir çözüm var mı acaba lütfen yardımcı olun