Yazılım Güncelleme Sonrası Dili Türkçe Yapmak - Dilin İngilizce Olmasına Çözüm

e65 dil kodu bulamadım ne phoneix ile olmadı nemesis ile de kodları kabul etmedi rm-208

ergunx

Üye
eğer nemesis programı telefonunuzu görmüyorsa önce programı çalıştırıp telefonu pc ye sonra takın olcaktır bende öyle oldu ama turkçe olmadı o ayrı

--------------- Ekleme ---------------

önce programı çalıştır teli sonra takın o zaman görecektir.. kardes çok sagol bende o sorun vardı dedigini yaptım oldu

shaadet

Üye
arkadaşlar ben az önce telefonumu pc kablosuyla telefonu güncelledim ama bu seferde türkçe dil gitti ve pc suit programı 25megabaytlık dosya yükledi diye gösterdi ama ne yüklemişki ben hiç bi farklılık görmüyorum telefonda

leyzel

Üye
NOKİA 6500S telefonum yazılımı güncelleştirdim ve doğal olarak tel dili ing oldu yazdıklarınızı okudum ve uyguluadım fakat program error veriyor başka yolu yokmu bunun off noooolluuurr yardım edin 9.40 v yüklemiştim aglıcammm yaa

denow

Üye
çok sağ olasın kardeş imdadıma yetiştin

hddd

Üye
arkadaşlar herkese iyi geceler nemesis programı n95 8gb ı görmütor ne yapmalıyım

özür dilerim nemesis programı n95 i görmüyor ne yapmalıyım

Samsung s5603 türkce rusca ceviri proğramı mevcutmu

52cent

Üye
nokia 5800xm telefonuna turkce dil yukledim peki baska dil yukliyebilirmiyiz?ben isvecce dil yuklemek istiyorum yani seceneklerden onuda secebilirmiyim acaba isveccenin kodu nedir nasil bulabiliriz?tabiki turkceyi de silmeden kullanmak istiyorum

6500 slidenin kod numarası varmı tlf su anda ing. yeni yazılım cıktıgında turkce yapayım.?
n73 yazılım yükledim ve türkce olmuyor dil ne yapmam gerek acil bana dönün rica ediyorum 10 defa yazılımı yükledim her dilden ve hiç biri olmadı careeee

bana akıl verecek uzman aranıyor acıkcası bana acil bir yardımcı olun rica ediyorum kolay gelsin şimdiden bana yardımcı olacak arkadaşa)n:

elmass

Üye
arkadaşım nemesis programının linki ölü

eemmrr

Üye
Basliga gore "once guncelle, sonra dili degistir..." n: bunu yaparsaniz hapi yutarsiniz benim gibi.

neyse...
Guncellemeyi basta yaptim. daha sonra nemesis ile dil konunu degistirdim. tekrar guncellemem gerekiyor ancak ayni guncellemeyi tekrar yuklemiyor. nemesisle eski dil kodunu onceki haleine getirdigimde ayni guncellemeyi yukluyor yeni guncellemeyi mi beklemeliyim simdi ???
phoenix den bahsedilmis yorumlarda ama o da cook uzun is. fikri olan var mi ?? yorumlara bakilirsa benim gibi bir cok kisi magdur olmus. yok mu bunun yontemini soyleyecek kimse ?

Ucuz etin yahnisi hesabı biz 300 mb ındırcez sen 10 mbda ısı halletcen yohk yaa

femu

Üye
denilen herşeyi yaptım telefon vodafone uyumlu oldu ama dil türkçe..eğer orjinalliği kaybetmek istemiyorsanız dil ingilizce kalsın işte..ben nası kaldıracam bu vodafone şeylerini? 6500 s war bende

ya arkadaslar nokıa 7500 prısm RM-249 5:21 attım ıng tr yapmam lazım acıll kodu bulursanız the_black_lengend@sleeplessman.com bunu ekleyıp yazarsanız yada benım hesaba mesaj atarsam sewınırım yada facebookum fahri elibol şimdiden tesekkurler ) lutfen su kodu atın (

samassli

Üye
arkadaşlar ben yapamıyorum msn den yardım edinnnnn ibo.can.94@hot...