Yazık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kosovalı

Üye
    Konu Sahibi
Yazık...
bu siteyi çok eskiden beri biliorum ama bana bigun birisi site bu hale gelecek deseydi asla inanmazdım...
Yazık cidden çok uzucu..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Ne olmıuş siteye? Arayüz görünümünden dolayı böyle diyorsan bizim sana üzülmemiz lazım ...

ben_daha_yeniyim

Üye
yaw arkadaşlar şaka bir yana ben konu açacagım ama konuyu nereden acacagım arıyorum arıyorum bulamıyorum. HELPPP !!!!!!

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konu açacağın bölümün sol üst tarafında "Yeni Konu" ikonu var..

kosovalı

Üye
    Konu Sahibi
sadece tema meselesi deil arkadaşım..
Kaybedilen uyeler vs. war bişiler işte olsun İnşallah eski gunlere geri doner site merak etmeyin bunuda atlatırsınız...

Defrag

Defrag

Üye
Maxicep'in adı değişmediki sitenin içindeki dosyalara ve arayüze düzenleme getirilmiş. Sen ben ve şu anda sitede olan arkadaşlarda buradalarsa demek herhangi bir sorun yok.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sen eski üyeysen siteyi tanıyorsan gerçek nickini açıklada bilelim.!

Öyle gelip ahkam kesmeden ben şuyum de.!

gknky

gknky

Üye
bence bu ahli de güzel

barabelli

barabelli

Üye
van ın dedgıgı dogru eskı kımlıgını acıkla bakalım eskıden bılosan

BOSCH

BOSCH

Üye
şimdiki hali eski halinden daha güzel
daha hızlı

Nazy

Nazy

Üye
kosovaya git kardeş Maxi sorunsuz çalışıyo

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum

Maxicep Bi forum sitesi olmaktan Çıktı...
Artık Bi dostluk Sitesi...

Herşeyiyle Mükemmel Bizce!!!..

O yüzden bu tarz açıklamalarla Bu siteyi Yıpratamazsın!!!..

Karşında Maxicep Var...

Bu tarz Bi polemiğe Hiç girmemiş ol!!..

Ve eski nickini açıklayıp...

Aramıza Katıl..

Saygılar

mihirakula

mihirakula

Üye
Site kesinlikle çok iyi arkadaşlar!.. Henüz yeni olduğu olduğu için alışamayanlarımız olabilir!.. Ancak zamanla içerik gelişecek, site eskisini aratmayacak ve sorun kalmayacaktır bence!.. Ki eski dostları burada görmek yetiyor zaten!.. Ayrıca sistem çok hızlı ve güzel çalışıyor!..
:rolleyes:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hala bir açıklama bekliyorum.! Aksi taktirde saçma sapan bir konu olduğunu düşünerekten taktir hakkımı kullanarak konuyu kaldıracağım.?

İşkembeden sallamadan önce düşünelim.

kosovalı

Üye
    Konu Sahibi
van_hoijdonk' Alıntı:
Hala bir açıklama bekliyorum.!Aksi taktirde saçma sapan bir konu olduğunu düşünerekten taktir hakkımı kullanarak konuyu kaldıracağım.?

İşkembeden sallamadan önce düşünelim.
İşte bu site bu yuzden geriledi...
Herkes kendini çok buyuk bişey sanıyor.Taktir hakkını kullanarak konuyu kaldıracakmışsın kaldır o zaman ahmet...Kendini bi şirketin adeta genel muduru zannediyordun...Bu birincisiydi.

İkincisi ise ben işkembeden sallamıyorum... a girip maxicep.com die arama yaparsanız herşeyi anlarsınızz...
Benim zamanımda maxicepin ordaki hiti 70,000 kusurdu şimdi ise 107,005...
Dile kolay ama bu kadar gerilemek dahi kolay deil :)
Şimdi çıkıpta yeni uyelerden birisi alexa.com da neymiş,o siteye goremi sitenin hitini anlicaz vs. derse onları Allah'a emanet ediorum...başka bişi demiorum

Zero

Zero

Üye
"Yazık" kelimesiyle bir başlık açılması ve mesajların içeriği zaten "NİYET" hakkında yeterince fikir veriyor.

Sitenin geçirdiği süreçleri, değişimleri gözönüne almadan (veya bilmeden) "kişisel tatmin" güdüsüyle yapılmış "eleştiri kılıfındaki" saldırıları ciddiye almıyoruz ;)

Türlü sorunlara rağmen maxicep yeni ve güçlü bir başlangıç yaptı. Siteye gönül veren, fedakarlık yapan, emek harcayan insanlar olduğu sürecede varlığını sürdürecek, çok daha büyük başarılara imza atacaktır.

Olayları "kendi gözlüğünden" değerlendiren, realiteyi ıskalayan "küçük hesap" uzmanları ise her zaman artık aşina olduğumuz tavırlarını sürdüreceklerdir.. ;)

Bütün faktörleri bir kenara bırakıp "sitede yaşanan iniş-çıkışları kişi(ler)e bağlama" fikri gibi enteresan yaklaşımdaki üyelerin siteye sağlayacağı "hit"i tereddütsüz feda etmeye hazırız..............

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sitenin gerilemesinden bahsediyorsun ama hala gerçek nickini söylemiyorsun burda.?

Genel müdür zannetmiyorum arkadaşım ZATEN ÖYLEYİM.! Yeterli mi bu? Bilmiyorum gerçekten kimsin ama giden 3-5 provakatör vardı onlardan biri olabilirsin diye düşünüyorum.

Onlar gitti biz kaldık geri gelirlersede yine gidecekler yine biz kalacaz.! Çalışan kalır siteyi geriletmeye çalışan zihniyet değil.!

Ayrıca alexa seni neden alakadar ediyor çözemedim pek.? Bu bizim sorunumuz veya Ozan'ın sorunu neden seni bu kadar alakadar etti anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt