Tavsiye Yazıcı

Sponsorlu Bağlantılar

law18

Üye
    Konu Sahibi
Yazıcı
bu yazıcı nasıl sizce arkadaşlar iyi forumlar teşekkür ederım....

darkmaster

darkmaster

Üye
şantiyede kullanıyoruz yeterli bir cihaz günlük 3-5 çıktı almaya. kopyalama özellikleri filan iyi çalışıyor sıkıntı yok. yalnız kağıdı içeri alan ruloları bazen tozlanıp kağıdı alamıyor silmek gerekiyor, belki şantiye ortamındaki tozdan kaynaklı da olabilir bu durum. son olarak kartuşu oldukça cimri kullanıyor hemen bitirmiyor.

law18

Üye
    Konu Sahibi
şantiyede kullanıyoruz yeterli bir cihaz günlük 3-5 çıktı almaya. kopyalama özellikleri filan iyi çalışıyor sıkıntı yok. yalnız kağıdı içeri alan ruloları bazen tozlanıp kağıdı alamıyor silmek gerekiyor, belki şantiye ortamındaki tozdan kaynaklı da olabilir bu durum. son olarak kartuşu oldukça cimri kullanıyor hemen bitirmiyor.
teşekkür ederim bu benim işima yaraya bılırmı ben soru fılan cıkarcam haftada 20-25 sayfa filan ev ortamında kullancam

darkmaster

darkmaster

Üye
rahat rahat görür işini kuşkun olmasın.

law18

Üye
    Konu Sahibi
yalnız kartuşlar çok pahalı ama

darkmaster

darkmaster

Üye
baya uzun süre gidiyor hatta ben ne zaman değiştirdik unuttum :) ayrıca yeni kartuş alman şart değil doldurtabilirsin 10-15 tl ye doluyor.

law18

Üye
    Konu Sahibi
Sağol kararsız kaldım başka bir abide lazerli yazıcı aldıyor

darkmaster

darkmaster

Üye
tabiki sen bilirsin ama haftada 20-25 çıktı alan biri isen toneri donabilir lazerinde.

law18

Üye
    Konu Sahibi
anladım sagol bilgilerın için

darkmaster

darkmaster

Üye
rica ederim.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Bende almayı düşünüyorum da telefondan bağlanabilir özelliği varmı

darkmaster

darkmaster

Üye
ne şekilde telefondan bağlanılacak? ağa yazıcıyı açıp wireless üzerinden bağlanılabiliyor.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim kartuşlu alacagına lazerli al ben canon lbp 3010 var 3000 tane siyah sayfa çıkarttım bitti ondan sonra 10 tl verdim doldurttum devam kartuş çok pahalı

law18

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kartuşlu alacagına lazerli al ben canon lbp 3010 var 3000 tane siyah sayfa çıkarttım bitti ondan sonra 10 tl verdim doldurttum devam kartuş çok pahalı
iyi olcak hastanın doktor ayana gelırmış bende tonerlı öneri sorcaktım canon iyi mi

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
vala ben aldm 2010da sadece syah çkartıyo benmkı 3sene yettı bana 15tl verdm doldurttum devam :)

law18

Üye
    Konu Sahibi
vala ben aldm 2010da sadece syah çkartıyo benmkı 3sene yettı bana 15tl verdm doldurttum devam :)
senin aldıgın yazıcı piyasada yok
bu nasıl

ozakin70

ozakin70

Üye
Renkle isin yoksa lazer alcaksın 3 . yilima girdim lazerli alali ve hala ustunde gelen toz tüpü var arada cikarip bir iki tikliyorum geri takip catir catir kullaniyordum taki win8 cikana kadar hp nin verdigi yailimsal destege lanet girsin

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
verdıgm paraya degsn dıyosan al sana uygun yazıcı sıyah 10.000sayfa cıkarıyo ortalama fakat samsung yazıcıda nasıldr bılmıyorum hç kullanmadm

Üst Alt