Yazı Renklendirme + Belle Navibar Simgelerini Renklendirme.21.06.2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 farklı cfw yapacağına aynı temadan 2 tane yapmak daha mantıklı dğeilmi
Aklımada o geldi zaten Bir daha upload a ne gerek var

- - - Eklendi - - -

Yer sıkıntısımı o da ne benim hazırladığım rofs2 de şuan 5mb yer var Ayrıca içine sis uzantılı dosyalar yükledim. Yazılım attıktan sonra auto installer ile kurabilsinler diye.

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
O zaman tekrar kolay gelsin
Hayırlı işler

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Gelmedimi daha telefon?

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Gelir gelmez hemen flashı bas

Gelir gelmez hemen flashı bas
aynen öyle yapacam heyecanla bekliyorum onun için. Zaten yazılımıda 30 haziranda yayınlayacağım. Bir hafta deneme olarak kendim kullanacağım. Daha sonrada memlekete gidecem foruma bakmak için inş. vakit bulabilirim

mc.a

Üye
Merhaba hocam ; öncelikle bilgi için teşekkürler.
şimdi benim bi sorun vardi : ben navibar ikonlari ve normal yazilari renklendirdim gayet güzel oldu onun için teşekkürler. Fakat battery ve signal yazanlarin hepsinin rengini arkaplanla aynı (siyah ) yapsamda bi türlü olmadı..hep beyaz kaldı Nasıl olucak bu iş ?

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim , arka plandaki resmin rengi siyahsa
ve iconlarıda siyah yaptıysan çıkmaması lazım.aklıma gelen ikonları değiştirebilirmisin ? Değiştirip rengi siyah yapmayı dene. Olmazsa temayı özelden yolla zamanım olunca bide ben bakıp deniyeyim istersen.

mc.a

Üye

batarya ve signal yazanların hepsini degistirdim olmadi tema arka planini duz siyah yapmistim zaten ama beyaz cikiyor yinede

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
batarya ve signal yazanların hepsini degistirdim olmadi tema arka planini duz siyah yapmistim zaten ama beyaz cikiyor yinede

İlginç olması lazım.
Temayı yayınlayan acaba editlenmesine izin vermiyormu diyeceğim fakat sen diğer yerleri editlemişsin.Tamam sen yolla temayı özelden bide ben bakayım akşam.Sonra tekrar sana dönerim.

mc.a

Üye
İlginç olması lazım.
Temayı yayınlayan acaba editlenmesine izin vermiyormu diyeceğim fakat sen diğer yerleri editlemişsin.Tamam sen yolla temayı özelden bide ben bakayım akşam.Sonra tekrar sana dönerim.

aynen kardeşim diger yerleri editledim fakat bi onları değistiremedim. şu an işteyim akşam yollarım özelden(olmadı müsait olursan köseli sembolleri olan renkli herhangi bir temaya yapabilirsin bende onu incelerim) yada işten çıkınca atarım akşam

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben Ana başlığa en kısa zamanda örnek teşkil etmesi açısından bir tema koyacağım (Fırsat bulursam Resimlerle anlaşılır şekilde Anlatırım.)..
Dosyaları siscontents ile parçalayıp bakarak kendinize göre editlersiniz artık.Akşamda yollıyacağın temaya göz atarım.

mc.a

Üye

tamam o zaman kardesim ben sana akşam yollayım ondan sonrasını hallederiz ıns. konunada eklersin

EDİT : Mesaj attım hocam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...