:yazı: arasina gelince :maxicep: ifadesi gibi olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
:yazı: arasina gelince :maxicep: ifadesi gibi olsun
:yazı: arasina gelince :maxicep: ifadesi gibi olsun hani şu sari yuzlu yaratik pano kaldiriyo ustunde maxicep yazio ya bence :yazi: :merhaba: veya :herhangi bir yazi: yapinca da o yaratik elinde pano kaldirarak simge olarak ciksin

veli-555

Üye
yani diyosun : : arasına ne yazarsak o panoda yazsın.

Yani :naber: yazdığımızda panoda naber yazsın gibi :hmmm aslında iyi fikir ama yöneticilerin onay vermesi gerek

Süleyman

Süleyman

Üye
birçok smiley eklemek gerekir onun için. Yönetime kalmış birşey

asigsasi

asigsasi

Üye
yaratık dediğin şey smiley :ehe

benighted

benighted

Üye
güzel fikir umarım destek bulursun yönetimden

CABBAR

CABBAR

Üye
:merhaba: :bu_konuda_iyiymiş: :inşallah_yönetim_kabul_eder:

yukarıdaki gibi yazarsam hepsi smiley olarak mı görünecek yani

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bunu yapmak için bir roman okuyup her kelimenin smileyini yapmak ve onları tek tek atamak lazım siteye eklemek lazım falan filan.

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Reklam oldu ama :S sitemizin smiley bolumune su editoru gomseler olur bence ornk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sitemizde en yakın zamanda yenilikler olcak bunuda göz önünde bulunduracağız. Teşekkürler.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sitemizde en yakın zamanda yenilikler olcak bunuda göz önünde bulunduracağız. Teşekkürler.

Vallaha mı :( somuru: yine ben kaçırıyorum yaa zaten hayatımda hep ben gittikten sonra olur değişiklikler :sopa: :( şimdiden hayırlısı olsun diyelim :(

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aslında kullanılmayan bir sürü smiley var gereksizleri silinip yerine yeni smileyler eklense fena olmazdı :)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Vallaha mı :( somuru: yine ben kaçırıyorum yaa zaten hayatımda hep ben gittikten sonra olur değişiklikler :sopa: :( şimdiden hayırlısı olsun diyelim :(

Kaçırdığınız bişey yok henüz :).Elimizden geldiğince istekleri yerine getirmeye çalışacağız.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt