Beşiktaşlı24
Üye
Ne iş yapacan..
köyde çalışacam tarlada filan köy işleri işte bilirsin belki
Ne iş yapacan..
Ona daha var bu yaz şunu bi halledeyim =)Lys çalış
haydar yorumunu okuyunca yüzümde gülücükler belirdi
ben çok iyi bilirim kardeşim bazı zengin çocukları gölgede 2 dakka çalışınca yorulurlar köy çocukları öyle değildir yazın 45 derecede nohut biçerler çapa vururlar harmanı patoza verirler hey hey orak biçerler şelek çekerlerki şelek çekmeyi bilmez şehir çocukları o sıcakta sapın vücudu kaşındırması falan ter bilirim bunları yeni nesil pc başında rahat işlerden başka hiçbişeye yaramaz
şehir çocukları filan
ama şöyle düşün onların suçu mu bu? onlar köyde büyümediler sonuçta aileden kaynaklı bi durum bu.
haydar yorumunu okuyunca yüzümde gülücükler belirdişehir çocukları filan
ama şöyle düşün onların suçu mu bu? onlar köyde büyümediler sonuçta aileden kaynaklı bi durum bu.
ben çok iyi bilirim kardeşim bazı zengin çocukları gölgede 2 dakka çalışınca yorulurlar köy çocukları öyle değildir yazın 45 derecede nohut biçerler çapa vururlar harmanı patoza verirler hey hey orak biçerler şelek çekerlerki şelek çekmeyi bilmez şehir çocukları o sıcakta sapın vücudu kaşındırması falan ter bilirim bunları yeni nesil pc başında rahat işlerden başka hiçbişeye yaramaz
bence olayı şöyle düşün köy çocukları mecbur olduğu için 45 derece sıcakta saatlerce çalışıyor... Ya mecbur olmasaydı?
ben farklı bişey mi dedim ?
rahat işlerden başka hiçbir işe yaramaz diyorsun bu farklı anlaşılıyor. Beceremez hemencecik yoruluyor işe yaramıyorlar gibi bir anlam çıkıyor![]()
yok öyle bişey beni ilgilendirmez senin nasıl anladığın ben sadece aradaki farkları yazdım köy çocuğunu yüceltmek şehir çocuğunu alçaltmak gibi bi niyetim yok

nerelisin sen?
erzincan
- - - Eklendi - - -
yazdıklarının hepsi doğru birtek nohut değil buğday ve arpa biçiyoruz
eee bizde yapıyoz la... Işimiz bu ne yapak.
bence olayı şöyle düşün köy çocukları mecbur olduğu için 45 derece sıcakta saatlerce çalışıyor... Ya mecbur olmasaydı?
sendemi koyde calisiosun
- - - Eklendi - - -
mecbur olmasaydim herhalde yani sehirde filan olsaydik ben yine calisirdim tembelligi hic sevmem bir is bulurdum herhalde
ben köylümym zatiii

ikimizede kolay gelsin şimdiden![]()