Yaz geliyo napıcınız

Sponsorlu Bağlantılar

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

köyde çalışacam tarlada filan köy işleri işte bilirsin belki

ben çok iyi bilirim kardeşim bazı zengin çocukları gölgede 2 dakka çalışınca yorulurlar köy çocukları öyle değildir yazın 45 derecede nohut biçerler çapa vururlar harmanı patoza verirler hey hey orak biçerler şelek çekerlerki şelek çekmeyi bilmez şehir çocukları o sıcakta sapın vücudu kaşındırması falan ter bilirim bunları yeni nesil pc başında rahat işlerden başka hiçbişeye yaramaz

• Beğen
Tepkiler: Dede
man20

man20

Üye

ben çok iyi bilirim kardeşim bazı zengin çocukları gölgede 2 dakka çalışınca yorulurlar köy çocukları öyle değildir yazın 45 derecede nohut biçerler çapa vururlar harmanı patoza verirler hey hey orak biçerler şelek çekerlerki şelek çekmeyi bilmez şehir çocukları o sıcakta sapın vücudu kaşındırması falan ter bilirim bunları yeni nesil pc başında rahat işlerden başka hiçbişeye yaramaz
haydar yorumunu okuyunca yüzümde gülücükler belirdi :) şehir çocukları filan :D ama şöyle düşün onların suçu mu bu? onlar köyde büyümediler sonuçta aileden kaynaklı bi durum bu.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

haydar yorumunu okuyunca yüzümde gülücükler belirdi :) şehir çocukları filan :D ama şöyle düşün onların suçu mu bu? onlar köyde büyümediler sonuçta aileden kaynaklı bi durum bu.

suçluluk duysunlar diye belirtmedim bunu. herkes farklı yaşar

• Beğen
Tepkiler: man20
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

bence olayı şöyle düşün köy çocukları mecbur olduğu için 45 derece sıcakta saatlerce çalışıyor... Ya mecbur olmasaydı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
rahat işlerden başka hiçbir işe yaramaz diyorsun bu farklı anlaşılıyor. Beceremez hemencecik yoruluyor işe yaramıyorlar gibi bir anlam çıkıyor :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rahat işlerden başka hiçbir işe yaramaz diyorsun bu farklı anlaşılıyor. Beceremez hemencecik yoruluyor işe yaramıyorlar gibi bir anlam çıkıyor :)

yok öyle bişey beni ilgilendirmez senin nasıl anladığın ben sadece aradaki farkları yazdım köy çocuğunu yüceltmek şehir çocuğunu alçaltmak gibi bi niyetim yok

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

yok öyle bişey beni ilgilendirmez senin nasıl anladığın ben sadece aradaki farkları yazdım köy çocuğunu yüceltmek şehir çocuğunu alçaltmak gibi bi niyetim yok

yok Haydarcığım biliyorum öyle niyetin yok :tebessüm:

• Beğen
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye

erzincan

- - - Eklendi - - -

yazdıklarının hepsi doğru birtek nohut değil buğday ve arpa biçiyoruz

ANIL

ANIL

Admin
Yatcaz kalkcaz.

• Beğen
karaoglan94

karaoglan94

Üye
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcz hop ordayımm