buradayken yatak toplama derdiniz yoktur...bi manga asker temizlik ve yatak toplama işinden sorumludur...
yemekler süperdir...aynı yemeği okul komutanı dahil herkes yediği için ister istemez süper olmak zorunda zaten...

Beni çürük mü sandın sen Ata. Ben refüze olmadım. Tuzla'ya refüze olmayı isteme. Şayet benim için hakaret falan sorun değil diyorsan refüze ol derim. %5'lik dilime girmeye bak Kıbrıs'ı seçersin birkaç ada daha vardı ama unuttum. Komando eğitimi alacağın için acemilikten sonra 8-5 çalışırım diye sakın düşünme.Bu okula gelenlerin %75'i Tuzla'ya refüze oluyormuş
Sen nerede yaptın???
Ya sonuçta uzun dönemi biz istedik...
Babalar gibi yapar geliriz, rütbe omuzda
Isparta'da yatak toplamaktan sorumlu birlik varmış![]()
sen içini rahat tut subaysın

Bu okula gelenlerin %75'i Tuzla'ya refüze oluyormuş
Sen nerede yaptın???Hayırlısı... Yapılacaksa yaparız hocam en iyi şekilde...
Yok o değil artık silebilirsin.
Ararım seni ben gitmedenÇok teşekkürler yasminoz
İnşallah... İnanıyorum hakkımda hayırlısı oldu.
Halit kartalım şayet refüze olmadan bitirirse İstanbul'a gelme şansı yok. Hiçbir komando asteğmen İstanbul vb. yere gelmez haa gelir de izin de gelir ancak.Hiç bir şey görüldüğü gibi değil Atacım sınavda bile görmüşsündür bunu.başlarda herkes zorluk çekecek ama 9 ay boyunca rahat bir şekilde askerliğini bitireceksin bakarsın istanbula gelmişsin hiç belli olmazsen içini rahat tut subaysın
![]()
Halit kartalım şayet refüze olmadan bitirirse İstanbul'a gelme şansı yok. Hiçbir komando asteğmen İstanbul vb. yere gelmez haa gelir de izin de gelir ancak.
Onlar da komando eğitimi almışlar. Ben şahsen Ata'yı buraya bekliyordum, hiç çömez asker yok burada, yine şanslıymış yani. 
Refüze olmakla çürük olmak aynı şey değildir, askerden korksaydım Gata'dan çürük raporumu alır devam ederdim hayatıma zira gözlerim yasal sınırın üstünde bozuk.Beni çürük mü sandın sen Ata. Ben refüze olmadım. Tuzla'ya refüze olmayı isteme. Şayet benim için hakaret falan sorun değil diyorsan refüze ol derim. %5'lik dilime girmeye bak Kıbrıs'ı seçersin birkaç ada daha vardı ama unuttum. Komando eğitimi alacağın için acemilikten sonra 8-5 çalışırım diye sakın düşünme.

Aynen Halit'im, haklısınHiç bir şey görüldüğü gibi değil Atacım sınavda bile görmüşsündür bunu.başlarda herkes zorluk çekecek ama 9 ay boyunca rahat bir şekilde askerliğini bitireceksin bakarsın istanbula gelmişsin hiç belli olmazsen içini rahat tut subaysın
![]()
Tüyoları çoktan aldım, ince silikon tabanlık şu anda yanımdaki çantamda duruyor, pudra ile mantar ilacının arasında, daha pek çok şeyin yanında...Bir de sana birkaç tüyo vereyim.
Çok kral olur be Hasan'ımKars / Sarıkamış'a gelme ihtimali var mı abi? Geçen sene Sarıkamış'ta konuştuğum bir iki asker Isparta'dan gelmişti.Onlar da komando eğitimi almışlar. Ben şahsen Ata'yı buraya bekliyordum, hiç çömez asker yok burada, yine şanslıymış yani.
![]()

Çok kral olur be Hasan'ım
Evci çıkarız artık misafir edersen
![]()

Sarıkamış çıkacağını hiç sanmam Hasan'ım. Gözlüğün derecesi fazlaysa Tuzla'ya refuze olabilir. Zaten oraya gittiğinde derece ölçümü ayrıyeten yapılacaktır.

Ben hiç tutturamam Ata..Bu arada David de sanki İzmir yolcusu...
![]()
![]()
Altta gencer kardeşim açıklamış tüm nüfus bilgilerimi ege zor

Sağolasın Hasan'ımAlmam mı Ata ayıp ediyorsun .
Tüh..
Ama umudum var.![]()
Ne bileyim hocam pek bir sevindin anlam veremedim.Yazını şimdi okudum Ata. %99.9 refüze olursun gözlerinin yasal sınırın üzerinde bozuk olduğunu için. Sağlık sorunu hafif düz tabanlık, ameliyat ve ileri derecede göz bozukluklarında direk refüze olunuyor. Orada kontrollerden gecirecekler ben ölsünde kurtulsun diye neden düşüneyim. Nice şrfsiz yaşarken şu dünyada senin ölmeni neden isteyeyim, gebermesini isteyeceğim birçok kişi varken. Senin bana bir zararın yokki 12 ay kurtulayım diyeyim. İzin kullanmazsan 10 ay 28 günde gelirsin. izin kullanırsan son 1 ay yıldızı takar teğmen olursun.
Komando eğitimi almak bambaşka sen daha çok kalmayı isterdin orda ama sağlık sorunun varmış o başka. Zaten kurtulmayı istesem Tuzlaya refüze ol diye dua ederdim. Arkadaş anlatıyordu aşağılanmaların hakaretlerin binibir paraymış orda. Mıntıka ve tuvalet temizlemeleriyle bir hayli yoğun olduklarını söylüyordu. Senin dediğin gibi olsa Ata refüze olsun derdim şu duruma göre değil mi?
Sağolasın Semih'imHayırlı olsun admin bey![]()

Ata da tutmamış tahminim ama Halit te tutmuş.. Sana demiştim İzmir diye...![]()
Şans işte