Yaylalar Yaylalar... Praetor Gider Askereeee Diloo Diloooo Yaylalar...

Sponsorlu Bağlantılar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güle Güle Git, Güle Güle Gel. Yorumları Okumadım Ama İlk Mesajdaki Bilgi Dışında Gelişme Varsa Yazarsanız Sevinirim.
Teşekkürler :)
Hocam bir zahmet şöyle bir göz gezdirmen gerek yorumlara :D
Ama bu konuya dair bir özet bilgi geçeyim sana. Erken sevk başvurumu yaptım tecilimi bozdurup, gitmek istediğim Aralık dönemine kabul edildim. Sınav evraklarımı aldım, 1-2-3 Aralık'ta ydk subaylık sınavına gireceğim onu bekliyorum :D

gaffarson

gaffarson

Üye
:ehe

çok alkol alan yakın bir arkadaşıma askere gidince adam olursun dedik, adam şansına Kıbrıs'ta Paşa Konağı gibi bir yerde yetmezmiş gibi mutfağa düştü ve sadece haftasonları gelen komutanlara servis yapılan bir yer düşünün. Kaldı ki arkadaş mutfakta ve hiç çıkmıyor da aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek tüm çeşit içkilerin mevcut olduğu, sayımların bile yapılamadığı bir yer ayrıca. Adam olursun dedik adamla ne zaman görüşsem ya demleniyordu ya da yatıyordu :ehe

David'e ne gider askerlikte :hmmm Topçu olsun o tank üzerine yakıştırdım kardeşimi tanklı pozlarını istiyorum David :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bence yazıcı olsun...en sevdiği şey uzun uzun yazmak... :ehe :ehe :ehe :ehe

haltie

haltie

Üye
askerlikte "bir yere düşmek " terimi bana hep garip gelmiştir. Sen de öyle deyince gözümde canlandı birden;

sanki uçaktan dağıtım yapılıyor ve hangi şehrin üzerindeyse o an uçak paraşütsüz atıyorlar gibi :ehe

-Ata sen Manisa ya , David sen Konyaya ... paldır küldür düşüyormuş uçaktan Manisanın göbeğine sırt çantasıyla birlikte inzibatların yanına

-Gel, gel diyorlarmış hoşgeldin biz de seni bekliyorduk :naughty:

Konya demek :hmmm ne olursan ol gel diyor :hmmm

evet bnm de gözümde canlanıyo bazen o şekilde... :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

ama türk dil kurumuna göre gayet geçerli bi kelime... :D :D

--------------- Ekleme ---------------

Ben hiç tutturamam Ata.. :ehe Bu arada David de sanki İzmir yolcusu... :D :D

Altta gencer kardeşim açıklamış tüm nüfus bilgilerimi ege zor:ehe

yapı meselesi ne yapayım :D

David in İzmir biraz or çıkar onun kütük buraya bağlı diye biliyorum. Benim de buraya bağlı ama doğum yerim İzmir bana da çıkmaz hatta Ege den bir yer beklemiyorum :D

Aynen bana çıkmaz ege:ağlarım: çokda güzel olur memleketimiz kışın:ehe

Verme çocuğun kütük bilgilerini hayranları rahat bırakmaz sonra mazallah... :ehe

doğru dedin bak yasmi gencer aman gözünü seveyim kardeşim gerçi saçlar sakallar gidecek tanınmam artık şapkada olacak:aha:

arayan da bulamaz ki Tayfun Talipoğlu gibi adam her an her yerde olabilir :D
o buralardan gidince oraları mesken tuttu, gördü güzelleri hepimizi unuttu diyerek sitem edeyim kendisine :ehe

Praetor, senin düşüncen nedir içinden nereleri geçiyor en çok ?

Güzelleri görünce seni unutmam ilginç yaklaşım olmuş gencer:aha:unutur muyum kardeşim biliyosun fil hafızası var:D

Kesinlikle haklısın. Sadece doğuda postu deldirme şansı var o kadar :D
Yoksa düştüğün il değil düştüğün birlikte senden sorumlu olan kişiler belirliyor o 5 ayın nasıl geçeceğini. İlaveten tabii ki sana verilen görev de belirleyici bu süreçte.

O yüzden gitmeden göremeyeceğiz. Kısacası beklemekten başka çare yok :)

Bu arada senin David o göbekle bence gazinoya düşer :ehe
:ehe:dansöz::ehe

:D göbek möbek kalmayacak hacı bu arada sende bizi fil hafızası var diye fil yaptın:ehe askerde tığ gibi olacam kafaya koydum:D

:zuhaha: :zuhaha:

kilosu ii ya fazla deil.. :D

Allah korusun bu arada...post deldirmek vs...mevlam ikinizin de yanında olsun her daim... :op:

:op: kilom iyi kurbanda 6 kişi girebilir:d:

:ehe

çok alkol alan yakın bir arkadaşıma askere gidince adam olursun dedik, adam şansına Kıbrıs'ta Paşa Konağı gibi bir yerde yetmezmiş gibi mutfağa düştü ve sadece haftasonları gelen komutanlara servis yapılan bir yer düşünün. Kaldı ki arkadaş mutfakta ve hiç çıkmıyor da aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek tüm çeşit içkilerin mevcut olduğu, sayımların bile yapılamadığı bir yer ayrıca. Adam olursun dedik adamla ne zaman görüşsem ya demleniyordu ya da yatıyordu :ehe

David'e ne gider askerlikte :hmmm Topçu olsun o tank üzerine yakıştırdım kardeşimi tanklı pozlarını istiyorum David :ehe

Topları hiç sevmemişimdir topçu olmak istemiyorum:D

Bence yazıcı olsun...en sevdiği şey uzun uzun yazmak... :ehe :ehe :ehe :ehe

yazıcı olabilir msn yazıcısı olacam aslında o askerlik bitmez işte ozaman:D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben de yazıcı olacağım, komutanın kızına yazacağım :ehe

gaffarson

gaffarson

Üye
Konya demek :hmmm ne olursan ol gel diyor :hmmm

aslında Hanya'yı Konya'yı göreceksin manasındaydı o :hayalet:

kurban esprini de çok beğendim :zuhaha: (ifadeye bak hazırda 5 kişi var :ehe )

ben gidiyorum arkadaşlar malum geceler beni bekler siz askerdeyken gece hayatımdan size bahseder mesaj atar arada moral veririm bakın dışarıda hayat böyle böyle diyerek :ehe

neyse valizlerinizi hazırlayın sizi lafa tutmayayım :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
doğru dedin bak yasmi gencer aman gözünü seveyim kardeşim gerçi saçlar sakallar gidecek tanınmam artık şapkada olacak:aha:

ayy evet parlak surat olcaksın...yani çirkin... :D

:D göbek möbek kalmayacak hacı bu arada sende bizi fil hafızası var diye fil yaptın:ehe askerde tığ gibi olacam kafaya koydum:D

Çok zayıflama sakın...:sopa:

bu cümleyi başkası kurmuş olsa senin yorumun ne olurdu çok merak ettim şu an... :ehe

olabilir... :ehe :ehe

ztn bence dikkat et...biraz boylu poslu olanları komutan eşine görevli yapabiliyolar..mazallah kim vurduya gidersin... :D :D

--------------- Ekleme ---------------

ayy evet parlak surat olcaksın...yani çirkin... :D

Çok zayıflama sakın...:sopa:

bu cümleyi başkası kurmuş olsa senin yorumun ne olurdu çok merak ettim şu an... :ehe

olabilir... :ehe :ehe

ztn bence dikkat et...biraz boylu poslu olanları komutan eşine görevli yapabiliyolar..mazallah kim vurduya gidersin... :D :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haftaya bugün birliğimde olacağım...
İlk kez bot bağlamış olarak...
Atla - zıpla - koş - tırman - yat - kalk...
Oooof of :s

Profil müziği, profil notu...
Albümü gizledik sadece arkadaşlara açık...
Yavaş yavaş asker moda girmek lazım :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında Hanya'yı Konya'yı göreceksin manasındaydı o :hayalet:kurban esprini de çok beğendim :zuhaha: (ifadeye bak hazırda 5 kişi var :ehe )ben gidiyorum arkadaşlar malum geceler beni bekler siz askerdeyken gece hayatımdan size bahseder mesaj atar arada moral veririm bakın dışarıda hayat böyle böyle diyerek :eheneyse valizlerinizi hazırlayın sizi lafa tutmayayım :D
:kop:
Konum şenlendi yahu :D
Yok vallahi ben uslu duracağım :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:naughty::naughty:

Burak

Üye
askerde uslu durulurmu yahu :kop:
yapmak lazım birkaç kaçamak :naughty:
yanlış anlaşılmasın :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 yıl sonra bu yazının hesabını sorarlar adama he... :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Haftaya bugün parti vericem herkes davetlidir :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ben gelmem o partiye... :'( :'( :'(

Revengeful

Emekli Yönetici
Peki :D

batuone

Üye
ben gelirim nasılsa pek bi kişi kalmıo forumda :eller:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yoğun merak üzerine tekrarlayayım.
12.12.2010 tarihinde birliğime teslim olacağım (daha belli olmadı 10.12.2010 saat 00:01'de belli olacak).
Sonra da büyük ihtimalle kısa dönem izinsiz olarak 17.05.2010 tarihinde tezkeremi alacağım.
Buyrun bu da şafak sayacım:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamamdır :oke:

Haftaya parti var herkes davetlidir :ehe
Praetor' e veda partisi :d:

Gidiyorsun diye nickini doğru yazdım yoksa biliyorsun yani :D

Üst Alt