Gelsin, beraber içeriz![]()
Afiyet Olsun Dediğimi İlet Dedi

DiaBLoS™;2964691' Alıntı:Vay be Ata ..
Eğitimli olan yerler zorlar seni .. Ama üstesinden gelirsin . Bu arada müjde zayıflarsın o arada![]()
Hiç sıkıntı çekmez eminim![]()
kesin, ama girişimci atılgan potansiyel biri. belli olmaz zaten uyumuyor doğru düzgün belki iyi kaptırır kendini askerliğe.

Sağlık olsun, bir dahaki sefereAbi Aradım Teklifi İçin Sağol Ama Yokum Diyoruz DedilerAfiyet Olsun Dediğimi İlet Dedi
![]()
![]()
Kolay gelsin.Ya admin bendemi senle gelsem diye düşünüyorum ama şimdi sosyal hayattaki sorunları gidermem lazım ki bu uzun sürer![]()
Yaa, sorma, bizim de günümüz geldiDiaBLoS™;2964691' Alıntı:Vay be Ata ..
Sende gidiyorsun he demek .Seni yolculamak vardı. . Onbaşı , çavuş olarak gidersin zaten . O yönden daha rahat edersin .. Eğitimli olan yerler zorlar seni .. Ama üstesinden gelirsin . Bu arada müjde zayıflarsın o arada
![]()

astek olursak haklısın, forumu bozar gelirizata kilolu değilki iyi kalıp var iyice kas yapar gelir hatta yata yata kilo bağlar bence astek olursa
Hiç sıkıntı çekmez eminim![]()
Sağolasın, inşallah zorlanmadan yapıp geleceğimiz bir yere düşeriz de...kesin, ama girişimci atılgan potansiyel biri. belli olmaz zaten uyumuyor doğru düzgün belki iyi kaptırır kendini askerliğe.
NaslaAta abi askerlik sonunda dilekçe verip askerlik mesleğine başlarmısın?![]()
Tabii tabiiGeneraller Tebrik İçin Sıraya Girer![]()

Büyükçekmece de zemzem var gel içireyim ben sana ...
Okunmuş pirinç de var![]()
TeşekkürlerHayırlı tezkereler![]()

İnşallah devam ederiz
Kısa olacak herhalde bizimkisi, ciddi bir iş vermezler. O işi öğrenene kadar zaten tezkere zamanı gelmiş olacak![]()

Hadi Hayırlısı Canım Allahtan Kısa 
Bazen Gerçekten ne yorum yapacağınızı şaşırıyorsunuz içKiyle karşılaştırdığın şeylere baK bunun şakası bile hoŞ değil bide bu yoruma gülenler var asıl kendilerine gülüyorlarda haberleri yoK !...
KusuRa baKma Praetor senin konunda böyLe yorum yapmaK istemezdim ama ne yazıkki yaptıranlar var okuyupta cahil görünmeyip fakat okumanında cahilliğe yararının olmadığı kişiler var.

Bakalım sınavdan sonra belli olacakHadi Hayırlısı Canım Allahtan Kısa
![]()
Ah Kütahya ah...Kısa Dönem Askerlerin En Çok Gönderildikleri İller:
1. Hatay
2. Kastamonu
3. Ankara
4. İstanbul
5. Manisa
6. İzmir
7. Kütahya
8. Erzurum
Yedek Subayların En Çok Gönderildikleri İller: