Sipariş üzerine olsa, aaah ahAnkara ya gel![]()
Ağzından bal damlıyor hocamBuyursun beklerizmemleketinde hissettiririz keşke buraya çıksa güzeldir buralar öyle kara kışta ayazda da olmaz

Birde Uzun Döneme Gidiyor MussunBakalım sınavdan sonra belli olacak![]()

Sipariş üzerine olsa, aaah ahAğzından bal damlıyor hocam
![]()

Bakalım sınavdan sonra belli olacakAh Kütahya ah...
Öve öve bitiremediler. Hadi bakalım, hayırlısı![]()

bence de ya kütahya ya ya da manisa ya düşersin gibi..![]()

Hayırlısı oysa o olsunBirde Uzun Döneme Gidiyor Mussun![]()
Amin, aynen öyle...olabilir tabi ki neden olmasın nasip bakalım... bi bakmışsın buradasınyeter ki hayırlısı olsun
bence de ya kütahya ya ya da manisa ya düşersin gibi..![]()

Hocam çok kirli bir bilinç altın var.askerlikte "bir yere düşmek " terimi bana hep garip gelmiştir. Sen de öyle deyince gözümde canlandı birden;
sanki uçaktan dağıtım yapılıyor ve hangi şehrin üzerindeyse o an uçak paraşütsüz atıyorlar gibi
-Ata sen Manisa ya , David sen Konyaya ... paldır küldür düşüyormuş uçaktan Manisanın göbeğine sırt çantasıyla birlikte inzibatların yanına
-Gel, gel diyorlarmış hoşgeldin biz de seni bekliyorduk![]()

askerlikte "bir yere düşmek " terimi bana hep garip gelmiştir. Sen de öyle deyince gözümde canlandı birden;
sanki uçaktan dağıtım yapılıyor ve hangi şehrin üzerindeyse o an uçak paraşütsüz atıyorlar gibi
-Ata sen Manisa ya , David sen Konyaya ... paldır küldür düşüyormuş uçaktan Manisanın göbeğine sırt çantasıyla birlikte inzibatların yanına
-Gel, gel diyorlarmış hoşgeldin biz de seni bekliyorduk![]()

Bu arada David de sanki İzmir yolcusu...

Hayırlısı oysa o olsunAmin, aynen öyle...
Bakalım müneccimlik derecen neymiiiişHocam çok kirli bir bilinç altın var.
Hayır benim de öyledir de, oradan biliyorum![]()

evet bnm de gözümde canlanıyo bazen o şekilde...![]()
![]()
ama türk dil kurumuna göre gayet geçerli bi kelime...![]()
--------------- Ekleme ---------------
Ben hiç tutturamam Ata..Bu arada David de sanki İzmir yolcusu...
![]()
![]()

Hayırlısı oysa o olsunAmin, aynen öyle...
Bakalım müneccimlik derecen neymiiiişHocam çok kirli bir bilinç altın var.
Hayır benim de öyledir de, oradan biliyorum![]()
Verme çocuğun kütük bilgilerini hayranları rahat bırakmaz sonra mazallah...![]()

Beni doğuya gönderecekler diye bir his var ya bakalım, hayırlısıPraetor, senin düşüncen nedir içinden nereleri geçiyor en çok ?

Beni doğuya gönderecekler diye bir his var ya bakalım, hayırlısı
10 gün sonra bu konuya nereye düştüğümü yazacağım![]()

Kesinlikle haklısın. Sadece doğuda postu deldirme şansı var o kadarDoğuya çıkarsan da bence canını hiç sıkma. Askerliğini yapan arkadaşlarımdan biliyorum, aslında hangi şehrin olduğu değil nasıl bir birliğe denk geldiğin önemli. Yani doğuda kaba bir tabirle krallar gibi askerlik yapan arkadaşlarım da oldu (torpilsiz ) çok güzel şehirlere çıkıp sevinerek giden ama çok zor şartlarda askerlik yapanlar da.
Ben şunu biliyorum kimseyi aşağılamak istemiyorum ama inan daha pisuvarın ne oldugunu bilemeyen askerler bile olabildikten sonra, sen ya da David diksiyonunuzla zaten kesinlikle zor bir askerlik geçirmezsiniz.
Şu halinizle ilk öğretim mezunu bile olsanız ayırırlar o yüzden rahat olun![]()

Kesinlikle haklısın. Sadece doğuda postu deldirme şansı var o kadar
Yoksa düştüğün il değil düştüğün birlikte senden sorumlu olan kişiler belirliyor o 5 ayın nasıl geçeceğini. İlaveten tabii ki sana verilen görev de belirleyici bu süreçte.
O yüzden gitmeden göremeyeceğiz. Kısacası beklemekten başka çare yok
Bu arada senin David o göbekle bence gazinoya düşer
![]()