Yaylalar Yaylalar... Praetor Gider Askereeee Diloo Diloooo Yaylalar...

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
:d::d:
git gel bir :eller:

zaza

zaza

Üye
Ya admin bendemi senle gelsem diye düşünüyorum ama şimdi sosyal hayattaki sorunları gidermem lazım ki bu uzun sürer :|

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Vay be Ata ..
Sende gidiyorsun he demek .Seni yolculamak vardı :D . . Onbaşı , çavuş olarak gidersin zaten . O yönden daha rahat edersin ..

Eğitimli olan yerler zorlar seni .. Ama üstesinden gelirsin . Bu arada müjde zayıflarsın o arada :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;2964691' Alıntı:
Vay be Ata ..

Eğitimli olan yerler zorlar seni .. Ama üstesinden gelirsin . Bu arada müjde zayıflarsın o arada :D

ata kilolu değilki iyi kalıp var iyice kas yapar gelir hatta yata yata kilo bağlar bence astek olursa

minoo

minoo

Üye
Hiç sıkıntı çekmez eminim :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Mert

Mert

Üye
Ata abi askerlik sonunda dilekçe verip askerlik mesleğine başlarmısın?:D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi Aradım Teklifi İçin Sağol Ama Yokum Diyoruz Dediler :D Afiyet Olsun Dediğimi İlet Dedi :D :d:
Sağlık olsun, bir dahaki sefere :D
Ya admin bendemi senle gelsem diye düşünüyorum ama şimdi sosyal hayattaki sorunları gidermem lazım ki bu uzun sürer :|
Kolay gelsin.
DiaBLoS™;2964691' Alıntı:
Vay be Ata ..
Sende gidiyorsun he demek .Seni yolculamak vardı :D . . Onbaşı , çavuş olarak gidersin zaten . O yönden daha rahat edersin .. Eğitimli olan yerler zorlar seni .. Ama üstesinden gelirsin . Bu arada müjde zayıflarsın o arada :D
Yaa, sorma, bizim de günümüz geldi :D
Ne kilosu yahu, daş gibiyiz zaten daş :ehe
Hele askere gidip gelince artık iyice üçgenleşiriz tahminen :ehe
ata kilolu değilki iyi kalıp var iyice kas yapar gelir hatta yata yata kilo bağlar bence astek olursa
astek olursak haklısın, forumu bozar geliriz :D
Hiç sıkıntı çekmez eminim :D
:ehe
kesin, ama girişimci atılgan potansiyel biri. belli olmaz zaten uyumuyor doğru düzgün belki iyi kaptırır kendini askerliğe.
Sağolasın, inşallah zorlanmadan yapıp geleceğimiz bir yere düşeriz de...
Ata abi askerlik sonunda dilekçe verip askerlik mesleğine başlarmısın?:D
Nasla :D
Generaller Tebrik İçin Sıraya Girer :D
Tabii tabii :D

Sidretül Münteha

Üye
Şoke Şoke Şokee Girdim :D Ben Yaptın Sanıyordum Cidden Yaa Hayırlı Git Hayırlı Gel Bak Askerlıkde Sorarlar Askerden Once Ne İş Yapardın Isını Söyle Hammallık Yapma :D:D Hukuka Orda da Devam :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah devam ederiz :D
Kısa olacak herhalde bizimkisi, ciddi bir iş vermezler. O işi öğrenene kadar zaten tezkere zamanı gelmiş olacak :D

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Büyükçekmece de zemzem var gel içireyim ben sana ...

Okunmuş pirinç de var :d:

Bazen Gerçekten ne yorum yapacağınızı şaşırıyorsunuz içKiyle karşılaştırdığın şeylere baK bunun şakası bile hoŞ değil bide bu yoruma gülenler var asıl kendilerine gülüyorlarda haberleri yoK !...

KusuRa baKma Praetor senin konunda böyLe yorum yapmaK istemezdim ama ne yazıkki yaptıranlar var okuyupta cahil görünmeyip fakat okumanında cahilliğe yararının olmadığı kişiler var.

s@hr@

s@hr@

Üye
Hayırlı tezkereler :)

zaza

zaza

Üye
daha bizde bu yollardan geçecez ama izin vermiyolarki:ehe sanırım en geç giden maxiasker olucam:naughty:

Sidretül Münteha

Üye
İnşallah devam ederiz :D
Kısa olacak herhalde bizimkisi, ciddi bir iş vermezler. O işi öğrenene kadar zaten tezkere zamanı gelmiş olacak :D

:D:D Hadi Hayırlısı Canım Allahtan Kısa :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bazen Gerçekten ne yorum yapacağınızı şaşırıyorsunuz içKiyle karşılaştırdığın şeylere baK bunun şakası bile hoŞ değil bide bu yoruma gülenler var asıl kendilerine gülüyorlarda haberleri yoK !...

KusuRa baKma Praetor senin konunda böyLe yorum yapmaK istemezdim ama ne yazıkki yaptıranlar var okuyupta cahil görünmeyip fakat okumanında cahilliğe yararının olmadığı kişiler var.

İçki içeceğinize gelin ben size zemzem içireyim dedim, bu iki kişi arasında bir şaka da olabilir, bir diyalog da olabilir bu sizi ilgilendirmez :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Kısa Dönem Askerlerin En Çok Gönderildikleri İller:
1. Hatay
2. Kastamonu
3. Ankara
4. İstanbul
5. Manisa
6. İzmir
7. Kütahya
8. Erzurum