Yaylalar Yaylalar... Praetor Gider Askereeee Diloo Diloooo Yaylalar...

Sponsorlu Bağlantılar

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3331692' Alıntı:
Eğlence ve emir vermek ... Çok zıt kavramlar İsa ...
Ne alaka onu da anlamadım ? Askerlik oyuncak falan değildir . Belirteyim ... :)
şöyle açıklayayım emir almaktan hoşlanmayan biriyim:ah onlar benim elime düşecektiki ben onlara ne günler yaşatırdım :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Askerlikte , '' ast - üst '' kavramı vardır İsa kardeşim ..
Bunun değiştirilmesi mümkün değildir . :)

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3331709' Alıntı:
Askerlikte , '' ast - üst '' kavramı vardır İsa kardeşim ..
Bunun değiştirilmesi mümkün değildir . :)
birgün o kavramlarıda "alt - üst" ederiz :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O imkansız . :D

zaza

zaza

Üye
imkansız olan ölüyü diriltmektir :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

gerçi oda imkansız değil peygamberlerden bazıları ölüyü diriltmiştir:naughty:

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Offf İsa Offfff.
Bazen senii anlayabilmek gerçekten , çok güç . :ehe

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3333974' Alıntı:
Offf İsa Offfff.
Bazen senii anlayabilmek gerçekten , çok güç . :ehe
belki de bilerek öyle davranıyorumdur kimse şuanda benim hakkımda ki en büyük gerçekleri bilmiyor ki o kadar ustalaştım ki bazen ben bile kendime inanıyorum:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hayatındaki gerçeklerle seni baş başa bırakıyoruz İsa . :)

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3334160' Alıntı:
Hayatındaki gerçeklerle seni baş başa bırakıyoruz İsa . :)
yani beni askerlikle baş başa bırakıyonuz ha yav şu askerlik gelsede bitse de kurtulsak kim engel koyuyorsa ALLAH onun .... neyse sabah sabah bela okumayalım:islik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bela iyi değildir , aman ha . :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;3331292' Alıntı:
Daha şafağın çok Atacım .
Ben mi tutayım daha nöbet . : )

Bu arada askerlik nasıl gidiyor ? Eğlenceli değil mi ? :ehe
Bir şekilde sana tertip emri falan çıksa da gelsen Samandıra'ya var ya :d: Görürsün o zaman kim tutacak nöbet :D

Benim şafakla sorunum yok. İsteyerek geldim, severek yapıyorum. Nöbet dediğin de bize ayda 4 kere gelir. Onun da normal günden farkı sadece akşam ve yat içtimalarını alman ve devriyeye çıkmandır.
Onun haricinde ben hergün evdeyim :naughty:
Şafak saymayı sizin gibi gençlere bırakıyoruz :D
askerliğin en eğlenceli yanı herkese emir verebilmektir:d:
Er gidersen kime emir vereceksin?
Ama rütbeli gidersen de şunu söyleyeyim:
Her emir bir risktir.
Olabildiğince vermekten kaçınırsın. Ama görevinin gerektirdiğini de yaparsın.
Emir vermek "power" tuşuna basmaya benzemez. Emrin gereği gibi yapılmasını sağlamak sıkı bir takipçiliği gerektirir.
Öyle kolay değil yani bu işler :)

• Beğen
Tepkiler: kol@j
zaza

zaza

Üye
Bir şekilde sana tertip emri falan çıksa da gelsen Samandıra'ya var ya :d: Görürsün o zaman kim tutacak nöbet :D

Benim şafakla sorunum yok. İsteyerek geldim, severek yapıyorum. Nöbet dediğin de bize ayda 4 kere gelir. Onun da normal günden farkı sadece akşam ve yat içtimalarını alman ve devriyeye çıkmandır.
Onun haricinde ben hergün evdeyim :naughty:
Şafak saymayı sizin gibi gençlere bırakıyoruz :D
Er gidersen kime emir vereceksin?
Ama rütbeli gidersen de şunu söyleyeyim:
Her emir bir risktir.
Olabildiğince vermekten kaçınırsın. Ama görevinin gerektirdiğini de yaparsın.
Emir vermek "power" tuşuna basmaya benzemez. Emrin gereği gibi yapılmasını sağlamak sıkı bir takipçiliği gerektirir.
Öyle kolay değil yani bu işler :)

bu gidişle rütbeli değil normal halde bile gidemeyecem :) adamlar taş koyuyor belki vazgeçerim diye ama bilmiyorlar ki inadımı :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Günler resmen su gibi aktı geçti...
Yaradan bana hayırlısıyla bir askerlik hizmeti nasip etti :) Belki de olabilecek olanların en hayırlılarındandı...
Zimmetimi geçen hafta devrettim. 2 Land Rover ve 1 Mercedes Unimog, kompozit başlıklar, pusulalar, sırt çantaları, vs... hepsinden tertemiz sıyrıldım. Darısı zimmeti benden alan asteğmenimin başına.
Yarın (perşembe) sabah kalkacağım ve son nöbetime gideceğim.
Nöbetim bittikten sonra başlayan mesai ise (cuma) askerlikteki son günüm olacak...
Usta bir erin bildiği bilgilerin 100 katı bir bilgi dağarcığı, tam bir subay tecrübesiyle gidiyorum yarın kışlaya.
Eve geri döndüğümde ise alıştığım tüm düzen, bildiğim bilgiler, tecrübelerim... Hepsi yalnızca bir anıdan ibaret olacak...

Gerçekten çok garip; biraz vatani görevini hakkıyla yapmanın verdiği gururla dolu, biraz komutanlarımdan rütbeli arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ve burukluğu içeren ama en şiddetlisi arkasında ne olduğunu bilmediğim bir kapıyı açmanın verdiği merak-heyecan ve belki de biraz korkulu bir his...
Hayırlısı olsun :)

Döndüğümde Teğmenliği kışlada bırakmış sivil Praetor olacağım...

12.12.2010 - Başlangıç
11.11.2011 - Bitiş

• Beğen
Tepkiler: greenmile ve Burak

Burak

Üye
Yaradan bana hayırlısıyla bir askerlik hizmeti nasip etti :) Belki de olabilecek olanların en hayırlılarındandı...
Zimmetimi geçen hafta devrettim. 2 Land Rover ve 1 Mercedes Unimog, kompozit başlıklar, pusulalar, sırt çantaları, vs... hepsinden tertemiz sıyrıldım. Darısı zimmeti benden alan asteğmenimin başına.
Nöbetim bittikten sonra başlayan mesai ise (cuma) askerlikteki son günüm olacak...
Usta bir erin bildiği bilgilerin 100 katı bir bilgi dağarcığı, tam bir subay tecrübesiyle gidiyorum yarın kışlaya.
Eve geri döndüğümde ise alıştığım tüm düzen, bildiğim bilgiler, tecrübelerim... Hepsi yalnızca bir anıdan ibaret olacak...

Gerçekten çok garip; biraz vatani görevini hakkıyla yapmanın verdiği gururla dolu, biraz komutanlarımdan rütbeli arkadaşlarımdan ayrılmanın verdiği hüzün ve burukluğu içeren ama en şiddetlisi arkasında ne olduğunu bilmediğim bir kapıyı açmanın verdiği merak-heyecan ve belki de biraz korkulu bir his...

12.12.2010 - Başlangıç
11.11.2011 - Bitiş
duygulandım :ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye

12.12.2010 - Başlangıç
11.11.2011 - Bitiş

vay be nerden nereye sağ salim bitirdin vatan borcunu:D

• Beğen
Tepkiler: Burak
__xXx__

__xXx__

Üye
hadi hayırlı olsun

Joker.

Joker.

Üye
Yarın son gün

kol@j

kol@j

Üye
geçmiş olsun teğmenim...hayırlısıyla tamamladın sen de...

• Beğen
Tepkiler: Burak

Üst Alt