Yaw deli olacam istanbulda N8 bulamıyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nokia hastası

Üye
    Konu Sahibi
Yaw deli olacam istanbulda N8 bulamıyorum.
Arkadaşlar Bugun istanbulda gebze,pendik,kartalı dolaştım 30 lira yol parası gitti bi N8 bulamadım kafayı yiyecem karşıya gidecem gerekirse yarın gidip bulabileceğim yer varmı yada telefoncu dükkanı olan varmı (kvk olacak) bildiğiniz kvklı satan n8 satan yer varmı adres lazım bitecek yaa bana kalmayacak n8 deliricem.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
:d: ağlama olum bulursun valla bildiğim yer olsa bizim hala oğlunada alacaz şuan sıfırları tükendi.Belki karşıda bulursun.

Starsley

Nokia shoplarda dolu n8 var ama kvk deil :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Şaka maka bitiyor N8ler bu taraflarda bizde bulamadık bence sen bulamassın umut yok ama dora telpa disbirtörlü istersen bulabilirsin belki onlarda pek tutulmuyor ama

Yedek

Yedek

Üye
internetten sipariş et tekno+a vs.

Starsley

Bagcılar ve bakırköy e baktınmı ?

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bencede internetten al

nokia hastası

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamıyom internetten almaktan hem bizde kredi kartıda yok bana tükkan tarif edin ben gidip alayım

franzliszt

franzliszt

Üye
valla resmen bulunmayan cihaz oldu bende başda alırken zor buldum siyah aradım birtane zor buldum oda taşşş gibi çıktı hani donma kapanma olan seriden çıkmadı ne şanslıymışım arkadaş :D:D allah yardım etsin kardeş zor bulunuyor cidden

nokia hastası

Üye
    Konu Sahibi
valla resmen bulunmayan cihaz oldu bende başda alırken zor buldum siyah aradım birtane zor buldum oda taşşş gibi çıktı hani donma kapanma olan seriden çıkmadı ne şanslıymışım arkadaş :D:D allah yardım etsin kardeş zor bulunuyor cidden
abi sen yardım et allahına

kadikoy

kadikoy

Üye
TEKNOSA YA GIT,orda var.gittigin herhangi bir teknosa magazasinin stokunda yoksa,
bilgisayardan en yakin magazadakinden getiriyorlar.1 ay icersinde degistirmek kaydi ile vs vs.:aha:

otobüsü

Üye
kardeşim bende bugün aldım ama garantisinin ne olduğunu bilmiyorum sadece GOLD BİLGİSAYARA güvenerek aldım ....yeşil var sadece dediler ama gittiğimde siyahta vardı bende siyah aldım ...altunizadede gold bilgisayardan aldım (kadıköyden doğru capitole devam et capitolu geçince ankara çevreyoluna girmeden hemen sağda)...linkini atıyım bi bak istersen.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...