Mazlum Somer
Üye
mazlum bende açık öretim sekiz okuyorum son iki dersten sınavı geçemedim iki dersimin ikiside ingilizce 7. sınıf 8. sınıf 6. sınıfı sallamıştım Allah'tan şansa geçmiştim ama bunlara kafam basmıyor bütün dersleri tamm not geçtim ama ingilizce bana ters nasıl pratik çalişabiliriz acaba seninde bir fikrini alayım
alemsin kardeş koptum gülmekten o posta telefon telgiraf olmasınPijama , terlik , televizyon
yazın aksama kadar iş sonrada yatıp uyku ertesi gün tekrar iş kısır döngüdeyiz yani
söylediklerin mantıklı lakin kız arkadas dedin o bana ters hem bide yengenin kulağına gitse ... öldürür beni onu geçelim
Abi Valla Bence Bir Dili Oqrenmek Istiyorsan O Dili Konusan Insanlarla Gezip Konusmak ..
Bu Hem Onlar Gibi Konusmani Hemde Farkinda Olmadan Bile Surekli Pratik Yapmani Saqlar ..
Elimde 2 - 3 Internet Sitesi Var Arada Onlardan Eqzersiz Yapiyorum ..
Benim Yasadiqim Yerde Felemenkce 'Hollandaca' Konusuluyor .. Ben Bu Dili Biliyorum .. Ama Brukselde Fransizca Konusuluyor ..
Bende Bu Yaz Brukselde Kalip Ordan 1 - 2 Kisi Ile Tanisip Arkadas Olup Dili Pekistireceqim ..
Vede Bir Dili Konusmak Ve Oqrenmek Istiyorsan ; O Dili Konusan Bir Kiz Arkadas Bulursan ..
Yaklasik 5 Ayda Yarisindan Fazlasini Oqrenebilirsin .. 100% Denenmistirr
alemsin kardeş koptum gülmekten o posta telefon telgiraf olmasın)
söylediklerin mantıklı lakin kız arkadas dedin o bana ters hem bide yengenin kulağına gitse ... öldürür beni onu geçelim
ama bizim burda nerde bulacam bir iki ingilizce konusan gene içlerinde ben onlardan daha fazla ingilizce biliyorum))
oh adam yurt dışında benim yerimede gez oraları :S
anlaşıldı sen abini öldürteceksin birde sen hatunu nerde ayarlayacaksın
Bisi Olmaz Ya Yenqemize Niye Takildiqini Anlatirsan Ustune Fazla Gelmez 'Bence' ..Yinede Bilemem ..
Ben Burdayim Ya Benimle Konusabilirsin .!Yada Sana Inqilizce Bilen Bir Kiz Onereyim ..
anlaşıldı sen abini öldürteceksin birde sen hatunu nerde ayarlayacaksın
Bodrum Castello di akyarlar da oLacamAllah nasip ederSe.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Maxicepteyim bu yaz.
Siteye güneş eklesinler güneşlenelim.
Abi Valla Bence Bir Dili Oqrenmek Istiyorsan O Dili Konusan Insanlarla Gezip Konusmak ..
Bu Hem Onlar Gibi Konusmani Hemde Farkinda Olmadan Bile Surekli Pratik Yapmani Saqlar ..
Benim Yasadiqim Yerde Felemenkce 'Hollandaca' Konusuluyor .. Ben Bu Dili Biliyorum .. Ama Brukselde Fransizca Konusuluyor ..
Bende Bu Yaz Brukselde Kalip Ordan 1 - 2 Kisi Ile Tanisip Arkadas Olup Dili Pekistireceqim ..
Vede Bir Dili Konusmak Ve Oqrenmek Istiyorsan ; O Dili Konusan Bir Kiz Arkadas Bulursan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?