Yav şimdi Onu Bunu Birakında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abi Valla Bence Bir Dili Oqrenmek Istiyorsan O Dili Konusan Insanlarla Gezip Konusmak ..

Bu Hem Onlar Gibi Konusmani Hemde Farkinda Olmadan Bile Surekli Pratik Yapmani Saqlar ..

Elimde 2 - 3 Internet Sitesi Var Arada Onlardan Eqzersiz Yapiyorum ..

Benim Yasadiqim Yerde Felemenkce 'Hollandaca' Konusuluyor .. Ben Bu Dili Biliyorum .. Ama Brukselde Fransizca Konusuluyor ..

Bende Bu Yaz Brukselde Kalip Ordan 1 - 2 Kisi Ile Tanisip Arkadas Olup Dili Pekistireceqim ..

Vede Bir Dili Konusmak Ve Oqrenmek Istiyorsan ; O Dili Konusan Bir Kiz Arkadas Bulursan ..

Yaklasik 5 Ayda Yarisindan Fazlasini Oqrenebilirsin .. 100% Denenmistirr

kraldost

Üye
Pijama , terlik , televizyon

yazın aksama kadar iş sonrada yatıp uyku ertesi gün tekrar iş kısır döngüdeyiz yani
alemsin kardeş koptum gülmekten o posta telefon telgiraf olmasın )

söylediklerin mantıklı lakin kız arkadas dedin o bana ters hem bide yengenin kulağına gitse ... öldürür beni onu geçelim
ama bizim burda nerde bulacam bir iki ingilizce konusan gene içlerinde ben onlardan daha fazla ingilizce biliyorum ))

Tepkiler: Mazlum Somer

Bisi Olmaz Ya Yenqemize Niye Takildiqini Anlatirsan Ustune Fazla Gelmez 'Bence' .. Yinede Bilemem ..

Ben Burdayim Ya Benimle Konusabilirsin .! Yada Sana Inqilizce Bilen Bir Kiz Onereyim ..

oh adam yurt dışında benim yerimede gez oraları :S

kraldost

Üye

Bisi Olmaz Ya Yenqemize Niye Takildiqini Anlatirsan Ustune Fazla Gelmez 'Bence' .. Yinede Bilemem ..

Ben Burdayim Ya Benimle Konusabilirsin .! Yada Sana Inqilizce Bilen Bir Kiz Onereyim ..
anlaşıldı sen abini öldürteceksin birde sen hatunu nerde ayarlayacaksın

marist

Üye
Bodrum Castello di akyarlar da oLacam Allah nasip ederSe.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Siteye güneş eklesinler güneşlenelim.

Tepkiler: Mazlum Somer
Adresi bilsem 2. resme giderdim

Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi

aynen

marist

Üye

diqerLerini bilmem ama kız olayına katılıyorum.

enkazcı

Üye
ne mutluki evdeyim csde jailde bi adminlik alırım onu oynarım birde en sevdigim sey 1ay köye gitcem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...