yav arkadaş kimse kullanmıyormu bu teli?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JustOFBurn

Üye
    Konu Sahibi
yav arkadaş kimse kullanmıyormu bu teli?
Merhaba hocalarım, üstadlarım..
sahibi olduğum p940(LG Prada) telefonu bi türlü root yetkisi veremedim.
unlock root denedim , failed go shell gibisinden hatalar veriyo. çıldırıcam artık , yarım saat bi saat six guns - nete girsek şarj %50 ye iniyo.
sürüm v20d , 4.0.x ıcs , uygun root programını yada unlock root prog. nın root yaparken verdiğihatayı nasıl çözümlerim?
Teşekkürler.. (:

serif55

serif55

Üye

İngilizcen varsa biraz bu linkteki işlmeleri gerçekleştirip root yetkisine sahip olabilirsin kardeşim, takıldığın yer olursa çekinmeden sor yardımcı olurum

JustOFBurn

Üye
    Konu Sahibi
ovv hocam önceden bunu arkadaşımın pc sinden yapmıştık , daha doğrusu yapmaya çalıştık , adamlar bi rar vermiş , içinde 10 15 tane exe dosyası var, çok karmaşık anlatımı var.Malesef ama ginede çok sagolasın ustam.

serif55

serif55

Üye
Kardeşim .kdz dosyasının linkini silmiş lg sitesinden hiç dikkat etmemişim kusura bakma, açıklamalı olarak yazmaya başlamıştım linki kontrol ediim dedim ölü olduğundan bi işe yaramıcak :)

JustOFBurn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim .kdz dosyasının linkini silmiş lg sitesinden hiç dikkat etmemişim kusura bakma, açıklamalı olarak yazmaya başlamıştım linki kontrol ediim dedim ölü olduğundan bi işe yaramıcak :)

yani kalıcaz böyle.s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt