yasminoz'a...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gknky

Üye
    Konu Sahibi
öleyizdir

aLli_28' Alıntı:

sorma kardesım o kadar dedim basrolde ben oynuyacagım die ama dedim dinnetemedim neymiş gknky kardesımız daha güsel şiir yazıyomuş, yok efendım daha duygusalmış, yok daha iyimser miş ortama ayak uydururmuş

yaa bırakın dedim uydurmayın dedim çıktım gittim soora tabi gknky kaldı ortam tabe tabe benım sayemde dimmi gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
öle baba büyüksün senin hakkın ödenmez

ödenmez tabi dostum vefa borcuna sagdık galdın saolasın

ama kader işte kader aldı başını gider bizide gurbet ellerde bir den böööle internet aleminde garşılaştırdı Allah razı ola burdaki argadaşlara selamla zaygılar

gknky

Üye
    Konu Sahibi

alemsin

deme dostum alem deme bana kıyma bu alemde ne alemler gördüh biz seni ne alemlerde aradıh kardeş

ne bileydim böle ulu orta yerde zırt die garşıma cıkacagını hey bilmes olaydım o gırlarda o depelerde bulaydım seni yemiyeşil çimenlerde göreydim seni

gknky

Üye
    Konu Sahibi
alemci deiliz alem biziz kardeşim takma kafana....

gknky

Üye
    Konu Sahibi
olsun ya önemli deil

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yani öyle bi gülüş yapmışınız ki nahihohahaha ne demekse bizim buralarda yani ankara sokaklarında sakın böyle gülme sert tepkilerlerle karşılaşırsın :

cepix' Alıntı:
Yani öyle bi gülüş yapmışınız ki nahihohahaha ne demekse bizim buralarda yani ankara sokaklarında sakın böyle gülme sert tepkilerlerle karşılaşırsın :

hocam istanbuldayım ben burda her türlü gülüyolar valla genede dikkat ederım saolasın

Caine

Üye
wayy beee neler oluyormuş nelerrr

gknky

Üye
    Konu Sahibi
aynen öle

paradoks

Üye
birbirinizi hic uzmeyin ve her ne olursa olsun bunu yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...