Yasal uyarı: imei no kopyalandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
Yasal uyarı: imei no kopyalandı!
arkdaşlar yasal uyarı kişisinden mesaj geldi telefonunuzun imeisi kopyalanmıştır telefonunuz 30 gün içinde kapanacaktır diye.aldıgınız yere gidin yazıodu gelen mesajda.nedir bu?_ ne yapmalıyım telefonum 5800 xm.telefonun imesi ile gelen mesaj uyuşuor:S

aligulcan7

Üye
telefonu sıfırmı aldın ikinci elmi.derhal aldıgın yere gidip gelen mesajı göster.

asi430

asi430

Üye
kardeş telin kvk lı garantili değil mi...ya telin kaçak yada senin ime..kopyalamışlar...telini iletişime kapatırlar... Hattın çalışır ama telin oyuncak olur...benim bir arkadaşımda olmuştu...teli yeniy ken buna benzer mesaj gelmişti...teli aldığn yere götür ...ya paranı geri al yada teli değiştir...mesajı aldığn yere göster....

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
telfnu kipadan aldm 0 garantsi kutusu cardi curdu herseyı duruyo ama ne yapblrm bn?gtrnce ne yaparlarki?

Utku

Utku

Üye
opda vs biryere imei verdin mi

cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
hayr hcbr yere imei wermdm xS

ricardo45

ricardo45

Üye
bana da gelmişti o mesaj,26. gün yani bugün telefonum gitti göz göre göre.içim acıdı.ha telefon 10tl etmezdi orası ayrı konu ama 5 yıldır kullanıyodum sarjı bir hafta gidiyodu.artık telefonsuz biriyim,ne alacağımı da bilmiyorum.
sana sadece şunu söyleyebilirim,garantin varsa faturan varsa hallettir,ben faturamı kaybettim e ne olcak 5 yıl olmuş.bu yüzden gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt