İpucu Yasaklı Sitelere Girme ?

Sponsorlu Bağlantılar

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Yasaklı Sitelere Girme ?
Arkadaşlar wifi üzerinde olsun şebeke üzerinden olsun bir türlü Youtube dahil bir çok siteye giremiyorum . Buna dizi siteleri dahil .
Netdeki hemen hemen çoğu dnsyi denedim ama interner sınırlı uyarısı verdi . Düzgün ve ücretsiz biçimde vpn olarak ne kullanabilirim . Wifi üzerinden sunucu olarak ne yazabilirim bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler .

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Vpn onermiyoruz ama Proxy deneyebilirsin

WP 8.1 Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Vpnyi neden önermiyorsunuz ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

güvenilmedik sitelerden ücretsiz alındığında telefona istediği gibi bağlanabiliyor vpn sağlayıcısı.

TurboCall

TurboCall

Üye
güvenilmedik sitelerden ücretsiz alındığında telefona istediği gibi bağlanabiliyor vpn sağlayıcısı.

Bu konuyu groupmede mia alfanso mu ne oyle bir uye açmıştı hatta ben karşı çıkmıştım, ali kemal @papakudioflu yu kotuluyorsunmu ne demişti tam hatırlamıyorum, vpn sahibi telefona nasıl bağlanabilir ? Hadi bilgisayar olsa tamam ancak telefona çok yonlu bağlantı yapılmıyorki, ozaman vpn sahibi bağlansa telefonun içeriğinide gorurki buda telefonun rooted olmasına izin verirdi ama oyle bişey yok sadece verilerinizi goruyor vpn sahibi yani girdiğiniz internet sitelerini, ornek olarak fiddler2 beta programını indirip deneybilirsiniz.

beats

beats

Üye
Arkadaşlar wifi üzerinde olsun şebeke üzerinden olsun bir türlü Youtube dahil bir çok siteye giremiyorum . Buna dizi siteleri dahil .
Netdeki hemen hemen çoğu dnsyi denedim ama interner sınırlı uyarısı verdi . Düzgün ve ücretsiz biçimde vpn olarak ne kullanabilirim . Wifi üzerinden sunucu olarak ne yazabilirim bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden Teşekkürler .
Eğer WP8 ise şebeke ve Wi-fi ile proxy aracılığıyla girersin, eğer modem dns ayarını değiştirirsen yine girebilirsin. Proxy kullanmıyorum o yüzden önermedim.
Örnek dns: 195.46.39.39-195.46.39.40

Eğer WP8.1 Ön İzleme sürümü ise hem proxy hem vpn kullanabilirsin. Ücretli güvenli ağlarda var, ücretsizler de.
VPN: İpucu - Vpn Çalışıyor - MaxiCep konusunu inceleyebilirsin.
VPN kapalıysa nasıl bağlanacak ? Telefona bağlanmak gibi bir durum söz konusu değil, sadece isterse veri trafiğini inceleyebilir ki bunu zaten tüm internet servisleri isterse yapabilir.

TurboCall

TurboCall

Üye
Eğer WP8 ise şebeke ve Wi-fi ile proxy aracılığıyla girersin, eğer modem dns ayarını değiştirirsen yine girebilirsin. Proxy kullanmıyorum o yüzden önermedim.
Örnek dns: 195.46.39.39-195.46.39.40

Eğer WP8.1 Ön İzleme sürümü ise hem proxy hem vpn kullanabilirsin. Ücretli güvenli ağlarda var, ücretsizler de.
VPN: İpucu - Vpn Çalışıyor - MaxiCep konusunu inceleyebilirsin.

VPN kapalıysa nasıl bağlanacak ? Telefona bağlanmak gibi bir durum söz konusu değil, sadece isterse veri trafiğini inceleyebilir ki bunu zaten tüm internet servisleri isterse yapabilir.
bende öyle diyorum ama bazı arkadaşlar anlamıyor, @papakudioflu ya laf atıyorsun gibi ifade kullanılıyorlar, doğruyu söylemekte suç.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Guvenilmeyenden kastımın ne olduğunu anlamamışsınız

TurboCall

TurboCall

Üye
bilişimci birine twitter üzerinden sorucam bakalım ne cevap vericek gerçi benim gibi söylücektir büyük ihtimalle.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Gonderdiğiniz ve aldığınız veri akışını gorebilirler o kadar :ah

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bişey diyecektim de sonra groupme den yazarım şimdi tartışma çıkmasın forumda. Neyse problem çozuldu konu kapatılsın bari.

TurboCall

TurboCall

Üye
Bişey diyecektim de sonra groupme den yazarım şimdi tartışma çıkmasın forumda. Neyse problem çozuldu konu kapatılsın bari.

özelden yaz bana dostum ::))

csll

csll

Üye
Hat üzerinden internet kullanıyorum vpn olmadan Youtube ye erişme imkanı varmı acaba ?

TurboCall

TurboCall

Üye
  • Beğen
Tepkiler: csll
TurboCall

TurboCall

Üye
Doğrudur onu biliyorum da doğru dürüst bi proxy bulamadım

en iyisi vpn ben youtube gireceğim zaman açıyorum rahat..

• Beğen
Tepkiler: csll
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Herkese öncelikle cevaplar için teşekkür ederim . Dediklerinizi deniceğim . Tartışma konusu olmasına gerek yok sonucda herkes oneri veriyor bunu kullanmak ve riskini almak kullanıcılara bağlı herkes bunun uyarısını yaparak sonuçda bir yol deniyor. Herkesin eline sağlık

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Birde bu dns işini tel üzerinden nasıl değiştiririm hani sunucu fln açılıyor ya oraya ne yazabilirim

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Vpn onermiyoruz ama Proxy deneyebilirsin

Proxy ne yapabilirim bir açıklama link verir misin

Üst Alt