Yasaklı Olan Tüm Sitelere %100 Sorunsuz Giriş DAHA BASIT, DAHA KESIN, GÜVENILIR BIR ÇÖZÜM YOK.

Sponsorlu Bağlantılar

ayseesef

Üye
teşekrler

bnl33

Üye
Teşekkürler...

ARİF77

Üye
ya kardeşim senin verdiğin adresi bile açamıyoruz buradan anlatsaydınya anlatacaklarını

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeşim senin verdiğin adresi bile açamıyoruz buradan anlatsaydınya anlatacaklarını

Gerekli açıklamayı ayrıntılı bi şekilde anlattım, daha ne bekliyorsun anlamıyorum. Ayrıca devlet kurumlarına verilen internet bağlantısı birçok siteyi engelliyor. Navige de dahil.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Farkeden Birşey Olmadı :S Yinede Sağol :oke:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Benim DNS Değişik Zaten ;) Youtube'a Felan Kolayca Girebiliyordum Ama Biraz Yavaş Giriliyordu Bende Hızlı Girsin Diye Bu Ayarı Yaptım Değişen Birşey Olmadı :S

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Benim DNS Değişik Zaten ;) Youtube'a Felan Kolayca Girebiliyordum Ama Biraz Yavaş Giriliyordu Bende Hızlı Girsin Diye Bu Ayarı Yaptım Değişen Birşey Olmadı :S

Hızlıca girmeni sağlamaz. En azından bende hızlandırmadı. Bu artık youtube için değil zaten. diğer kapalı siteler için :) bu ayarla ve dnse değişikliğiyle her sitede sorunsuz video izleyebilirsin.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Konunun İsmine Bakarsan Hızlı Girmek İçin Felan Diyor :)
"Yasaklı Olan Tüm Sitelere %100 Sorunsuz Giriş DAHA BASIT, DAHA KESIN, GÜVENILIR BIR ÇÖZÜM YOK."

Sende Yorum Olarak Hızlıca Girmeni Sağlamaz Diyorsun :d:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Konunun İsmine Bakarsan Hızlı Girmek İçin Felan Diyor :)

Sende Yorum Olarak Hızlıca Girmeni Sağlamaz Diyorsun :d:

O imzamda yazıyor konunun başlığinda değil. Hızlı yazmaktaki kastım bazı yöntemler, yasaklı sitelere erişimi sağlasa da normal hızdan yavaş sağlıyor. Bu yöntem hiç engel yokmuş gibi siteye erişim sağlıyor. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Neyse Sağol Tartışmaya Girmeyeceğim :) Ben Sadece Bende İşe Yaramadığını Belirtmek İçin Yorum Yazdım Konunu Baltalamak İçin Değil ;)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

koun

Üye
bu pcde bunu bile indiremiyorum biri yardım etsıb kafayı yıcem burada bıle bi yeri tıklasam meb tarafından türktelekom yasaklamıştır dıyor

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu pcde bunu bile indiremiyorum biri yardım etsıb kafayı yıcem burada bıle bi yeri tıklasam meb tarafından türktelekom yasaklamıştır dıyor

Mebe bağlı bilgisayarlardan giremezsin o siteye maalesef.

karamurathan

Üye
windows 7 de dns ayarlarını nerden değiştirecez bilen varmı yeni gectim daha w7 ultimate kullanıyorum

hero_xx

Üye
Arkadaşım link bozulmuşta yenileye bilirisin...
Şimdiden teşekkürler..

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kitletiyorum arkadaşlar eskiden olduğu gibi çalışmıyor artık.

Üst Alt