Yarışmalar İçin Belirlenen Ödüller ve Ödüllerin Verilebilmesi için Geçerli Olacak Kriterler..

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Bence gereksiz kocaman bir bölüm açılmış bunun için ve forumun en baş kategorisi
Yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar , erinmeyip 2 tık ile hergün veya 2-3 güne bir kontrol edebilir

Forumun üstüne her sayfada geçerli olmak şartıyla duyurular bölümü konup içine güncel duyurular yazılırsa bu da çok güzel olur.

Tepkiler: gece_leyin ve batuhanbogatur

Dawn

Emekli Yönetici
Guzel dusunulmus

yanlız "illa ödül verilecekmi" sorusuna cevap bulamadım

[SUP]Ancak, ödülü netleştirme sırasında yarışmaların ( bir ay gibi ) belirli bir süre aralığı ile yapılmış olması hususu dikkate alınacaktır. Yani bir hafta arayla bu tür büyük ödülle düzenlenen yarışmalara aynı ödül vermek yerine sabit ödül ( 5 lira ) verilebilecektir [/SUP][SUP][Bu açıklamada aynı anda düzenlenen birbirinden farklı yarışmalardan ve ödüllerin verilebilme şartından bahsediliyor aşağıda ise aynı yarışmayı tekrar düzenlemeyebilme kurallarını yazdım çünkü ana konuda belirtilmemiş].[/SUP]

Anlaşılır ve daha düzenli yarışmalar olması adına aşağıdaki kuralların konulmasını istiyorum:
1- Aynı yarışma bir öncekinin oylama bitiş tarihinden itibaren en az bir ay sonra düzenlenebilir.
2- Katılım ve Oylama konularının açık kalma süreleri en az 5 maksimum 10 gündür.
2- Sonuç-Kazanan konularının açık kalma süreleri en fazla aynı yarışmanın bir sonraki tekrarına kadardır. Aradaki tarihlerde kapatma kararı yöneticiye aittir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ''Yarışma Kuralları'' olarak başlığın değiştirilmesini rica ediyorum.. Bu hali ile içeride sadece ödülle ilgili bilgi varmış gibi görünüyor.

tarxhn

Üye
bilgilendirme için saolun

Jan

Üye
Yarışmaların çeşitleri nelerdir ? forumda yeniyimde arkadaşlar yardımcı olabilecek bir arkadaş beni eklerse sevinirim şimdiden teşekkürler kolaygelsin..

EniquE

Üye
Bilgilendirme için Teşekkür Ederim Yeni Yarışmaları Bekliyorum Hoşçakalın