0MG90
Üye
BelkiÇok eminsin yani kazanacağından![]()

BelkiÇok eminsin yani kazanacağından![]()

yine bence yöneticilerimize böyle sacma sapan atışmalar yakışmıyorMaalesef, raporladığınız
konu reddedildi: Konu
Mesajı 'Yarışma' - Konu
gereksizlerde, sorun yok.

gerçekten şikayet mi ettin ? , şaka amaçlı onlar ?yine bence yöneticilerimize böyle sacma sapan atışmalar yakışmıyor![]()
hic hos gelmedi de ondan ne o sacmasapan atışma bari yöneticiler yapmasıngerçekten şikayet mi ettin ? , şaka amaçlı onlar ?

maxistar olursa katılmak isterim şimdiden söyleyeyimŞu avatar bitsin de bakarız![]()

yine bence yöneticilerimize böyle sacma sapan atışmalar yakışmıyor![]()
gerçekten şikayet mi ettin ? , şaka amaçlı onlar ?
Sinirlerim bozuldu.gönder bana ifadesini alayımEvet gerçekten şikayet edilmiş, şaka gibiSinirlerim bozuldu.

ben geliyimmi abigönder bana ifadesini alayım![]()

geleni tatile yolluyorum sınırsız ve ücretsiz olarakben geliyimmi abi![]()

Değişen bir şey yok deseneSinirlerim bozuldu.
Kime ve neye göre saçma sapan anlayamadım? Sakıncası nedir yani?
Evet gerçekten şikayet edilmiş, şaka gibiSinirlerim bozuldu.
gönder bana ifadesini alayım![]()
Değişen bir şey yok desene
madem öyle şikayet için özür dilerim istediğiniz gibi takılın buda gereksizler kategörisindeki son mesajımSorun yok cano![]()

geç kaldınyarışma mı var beni de yazın
benim avatarımın değeri 5$ özel yapım para verdim ben buna paraaaa( not bu foto için 5$ mı verdi diye düşünenler olabilir bir siteden gelen hediye para ile bir şey yapmam lazımdı bende bunu yaptım )

ses etme sen yoneticisin abi konulari editle kendinde aradan katilyarışma mı var beni de yazın
benim avatarımın değeri 5$ özel yapım para verdim ben buna paraaaa( not bu foto için 5$ mı verdi diye düşünenler olabilir bir siteden gelen hediye para ile bir şey yapmam lazımdı bende bunu yaptım )