Yarında Türkiye Olmazsa C6-01 Alman Annasımı Yüklemeliyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
N8 ve C7 ye geldi forumda bakarsanız bulabilirsiniz ivonun falan herhalde

bende zaten ivo'nun ki yüklü . orjinal ovi suite güncellemesinden bahsediyorum . Anna gelicekte sonra birde belle gelecek !!!

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi

bende zaten ivo'nun ki yüklü . orjinal ovi suite güncellemesinden bahsediyorum .
Ovi gelince ne olucak ki 2-3 bug giderilcek önemli mi o buglar ? Ne bugu var bilmiyorum olanları yazabilirmisiniz ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ovi gelince ne olucak ki 2-3 bug giderilcek önemli mi o buglar ? Ne bugu var bilmiyorum olanları yazabilirmisiniz ?

QT uygulamalarını yükleyemiyorsun .. Türkçesi var ama ingilizcesi kadar hızlı değil türkçe yapmaya kalktın mı telefon yavaşlıyor . font değiştiremiyrsun , birçok uygulama yüklenmiyor . Daha sayayım mı ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam sert olmanıza gerek yok bugün herkese ne hata var dediğimde sert davranıyorlar sanki çok bişey istedik .:off:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Bilemem orasını

aliriza90

Üye
Benimde c6-01 var ve aynı senin gibi 1 aylık. Bu zamana kadar beklediysen bekle yani. Şimdi Alman sürümünü yüklersin hata çıkar, yarın birgün bakarsın Türkiye'ye gelmiş . Acele etme bence zaten S^3 ihtiyaçları karşılıyor şimdilik.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benimde c6-01 var ve aynı senin gibi 1 aylık. Bu zamana kadar beklediysen bekle yani. Şimdi Alman sürümünü yüklersin hata çıkar, yarın birgün bakarsın Türkiye'ye gelmiş . Acele etme bence zaten S^3 ihtiyaçları karşılıyor şimdilik.

Aynen. O kadar bekledik, birkaç gün daha bekleyebiliriz bence.
Tutar bugün yüklersin, sonra bir de bakmışsın yarınki Perşembe Listesinde Türkiye de var.

uribaju

uribaju

Üye
kasap belle koyun anna derdinde :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bn azcıkta olsa 2 hafta annanın daduna baktım ama qt dir bazı ugulamalardır sıkıntı yaşadıqımiçin pr1.2 e geri dondum

uribaju

uribaju

Üye
bn azcıkta olsa 2 hafta annanın daduna baktım ama qt dir bazı ugulamalardır sıkıntı yaşadıqımiçin pr1.2 e geri dondum
alman annasında bu tür hatalar yok bende ama nedense bazıları var diyor anlamadım :hmmm

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardess ne annası belle at hayatını yaşa :oke:

mezoart

mezoart

Üye
kardess ne annası belle at hayatını yaşa :oke:

Arkadaşın telefonu C6-01 olmasa bende senin dediğini derdim.C7 için gelmiş olsa Belle bir an bile düşünmeden yüklerdim, gerçekten fark ediyor gibi görünüyor Vidyolara ve yorumlara bakılınca. :aman2:

zeus_67

zeus_67

Üye
ben de c6-01 kullanıyorum ve alman annasını dün yükledim..tıkır tıkır çalışıyor maşallah..:d: türkçe dil desteğinde de sorun yok..

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında anna deqilde belle yi verseler direk trye özel nede iyi olur du yha

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
anna zaten geçiş güncellemesi menüleri değişiyo hafiften sonra kökten değişcek

SilentOne

SilentOne

Üye
geçiş olduqunu biliyoz yha acaba bellede işlemci saat hızını artıracaklarmı

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
Bizimkilerde değişirmi bilmem ama 701 falan 1ghz olcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt