Yarın Wave alıcam ama su galaxy android ve bada üçgeni canımı sıkıyor yorumlarınızı bekliorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Wave alıcam ama su galaxy android ve bada üçgeni canımı sıkıyor yorumlarınızı bekliorum
Başlıkta belrttiğim gibi arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum ama Galaxy kafamı karıştırdı işlemci fln herşey wave ile aynı üstelik galaxy de flash yok ama wave'dada android yok bada war bu ilerde makinadan soğumaya teşkil edermi acaba

Yani bu bada neden geri planda kaldı galaxy androidli die mi bu kadar öne cıktı bada çok kötü bi işletim sistemi mi? :allalla:

Lütfen bilgilendirebilrmsnz beni

__black__

__black__

Üye
bada yeni olduğu için şuan pek uygulama mevcut değil bazı video sitelerinde flash 10 olmadan video izleyemiyorsun bekliyoruz flash 10,nun çıkmasını... waveden çok memnunum ama galaxy s,i önceden görseydim wave almazdım sana tavsiyem galaxy al.. bütçen uygunsa tabi çünkü arada iki kat fiyat farkı var

campsnac1

Üye
galaxy 1475tl bence çok...bekle desem fiyatı asla düşmez:) bada sistemi bence çok da kötü degil..ben her gün bakıyorum..10 ar 20 şer uygulama yüklüyorlar..oyunları da gayet güzel..
ben de telefon alıcam arkadaşım...:) wave :) beklemedeyim uygulamaları artsın daha...

dafiaa

Üye
black wave almayı düşünüorm ama wave kullanıcısıymssn sana bi kaç sorum olcaktı
en merak ettiğim soru bada işletim sistemi..o sence ilerde nasıl olr ?
2)telefonun fiyatı o kadar özelliğe rağmen ve piyasadaki ondan daha az özellkteki telefonlara ragmen bence dşük.ndn böyle ? bada işletim sistemi yüzünden olablrmi.?
3)telefona msn yükleniyor mu ?
4)youtube den fln video izlenio mu ?
5)telefonda donma yan çewirirken geç dönme fln oluo mu ?
simdlk sorularım bu kadar cvplarsan sewnrm..smdden tsk edermm..

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
2)telefonun fiyatı o kadar özelliğe rağmen ve piyasadaki ondan daha az özellkteki telefonlara ragmen bence dşük.ndn böyle ? bada işletim sistemi yüzünden olablrmi.?

Ben bildiklerim söliim

msn ve youtubea suan çeştli prolarla girilio ama msn için microsoftun orj. yzılımı henüz yok
donma dedin şeyi bu telefonda istesende öremzsin yan cevr düz cevir akio telefon mesela 2 saatlik bi filmn 1. dakikasından tut ortalara gtr getirmenle dvm edio 1 snye kasma olmuo.

Badada gelişcekmiş bi çok forumda okudum inş. gelişir :D

dafiaa

Üye
tesekkür ederm :) bide bluetooth un 3.0 olması mzk video fln alma da sorn yaratır mı ?

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederm :) bide bluetooth un 3.0 olması mzk video fln alma da sorn yaratır mı ?

karşıdaki 2.0 ise normal 2.0 daki hızda alıp gönderrsin ancak karşıdakininki 3.0 ise çok hızlı olur alış-veriş

dafiaa

Üye
fragcı blıorm cok oluorm ama bi soru daha :D navigasyon ücretli mi ? nasıl ücretsiz yapablrm?

__black__

__black__

Üye

bada sistem olarak güzel ama uygulama az yeni uygulamarı samsung appsten takip ediyorum hergün yeni bişeyler ekleniyor bence daha iyi olur.. telefonda şuan msn yok ama ebuddyden girebiliyorum youtubeden ve bazı video sitelerinden flash 10 desteği olmadan şuan için video izleyemiyorsun ama ilerde flash 10 çıkar diye düşünüyorum.. telefonu nereye çevirsen oraya geliyor hiç bir donma duraklama söz konusu değil şahane bişey ayrıca mükemmel video kaydı yapıyor... yani anlayacağın hiç bir şüphen olmasın niyetin varsa hiç durma git al

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
fragcı blıorm cok oluorm ama bi soru daha :D navigasyon ücretli mi ? nasıl ücretsiz yapablrm?

Navigasyon hepimizin baş belası ancak NDRİVE sitesinde bada için haberler yapmış çok yaknda sitelrde Samsung apps da bulabieceğiz kuşkun olmasın

ben chip.com da fln okudum bada kçk ama hızlı adımlarla gelior..:oke:

campsnac1

Üye
inşalah dediğiniz gibi olur ya...:(

--------------- Ekleme ---------------

inşallah ya dediğiniz olur...

ffac

ffac

Üye
ben aldım süper arkadaşlar parasından fazlasını hakediyo tavsiyemdir

campsnac1

Üye
ebuddy yükledin mi? var mı yani?

dafiaa

Üye
arkadaslar(özellkle fragcı::) ) wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni :D
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!

frager

frager

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar(özellkle fragcı::) ) wave almak için son sorularım biraz mazur görün beni :D
forumda gördm yaşadkları sornlar şöyle ;
1)kies ile ilgili sorn yaşıolar
2)telefon kapanıp açılıoms (nfsshift yüklerken fln da oldu dien war)
3)biriyle knsrken ses boğuk gelioms,net gelmiomş fln diolar
4)son olarak ta telefonu kabından çıkardktan snra hanı ekranda şeffaf bi bantta bada yazısı 1ghz fln filan yazısı war ya o telefon ekranında iz yapıoms cok net görülmese de dkkatli baknca belli oluoms
tüm bu sorunlar herkeste mi war yoksa onlarda mı..bu tip sorunları olan oldu mu ? yardımlarınızı bekliyormmm!!!!

o saçma sapan yorumlar birer hurafe bu gün aldım telefonu YOK YOK !!!
1-Kies te hanüz sorun yaşsamdım ki sorunlar olsa çözmleride gayet olur yani
2-kapanma-açılma yok ztn öle bişi olsa garantiye gider..
3-ses gyt net (5.1 surrond technology :D)
4-ekrandan o yapışkanı çıkarttim o sele bant gibi bişi deilki izi kalsın :D kaymak gibi parıl parıl suğer amoled bi ekran war.

Sorun olsa toplatırlar modeli ancak ben srn yaşamdım sorun olsa ver garantiye ztn çünkü alırken bu tel şöle sorunu war ona göre alın demio samsung ii akşamlar:bigstar:

dafiaa

Üye
teşekkürler fragcı :D

americanboy

americanboy

Üye
galaxy s de android flash yok wave de bada zaten adnroid ile touch wiz 3.0 = bada ben wave al derim ama şöyle bişey var wave da 512 mb ram var ama stabil çalışmıyor çok nadirde olsa oyun açmaya kalktınmı hafızada yeryok diyor 1000 de 1 yapıyor ama yapmaması lazım 512 az değil işlemciden sıkıntı yok 10 numara çok hızlı bütün video formatlarını nerdeyse destekliyor hiçbir telefon wave gibi mkv dosya uzantılı videolarıda oynatamıyor

GamerMuzo

Üye
Fargcı sana sorularım olacak cevaplarsan çok sevinirm...

Ben Samsung Galaxy 551 ile Samsung Galaxy 5 ile Wave 525 arasında kaldım fiyatlarda çok problem yok sonra ayarlarım :D .

Galaxy 551 Android Wave 525 bada işletim sistemi. (ona göre cevapla :D )

1)Galaxy 551 Samsung Apss Mağzasından yükleme yapabilir mi.
2)Galaxy 5 ile Samsung Apps MAğzasından yükleme yapabilir miyim ?
3)Bada ya da android işletim sistemleri arasındahız farkı var mı ? {İşlemci hızları her ikisininde 600MHz}
4)SEN OLSAN HANGİSİNİ ALIRDIN ?

Fragcı lütfen ama lütfen yardım et. Ben sadece samsung lşa ilgileniyorum fakat başka markalarda önerir misin ???????????

ÇOK ACİL BEKLİYORUMM...:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::oke::oke::bye2::bye2:

kingbhl21

kingbhl21

Üye
@Gamermuzo
Wave 525 harika bir telofon tek sorunu oyunları çok kötü hatta berbat :D uygulamaları yavaş yavaş iyileri geliyor.Eğer oyun olarak s8500 e benzer oyunlar çıkarılırsa harika bir telefon! ha birde Facebook uygulamasında ki videoları açarken "DESTEKLENMEYEN ÇÖZÜNÜRLÜK" uyarısını saymasak :D tabi bazı videoları açıyor :D

enteran

Üye
bada sistem olarak güzel ama uygulama az yeni uygulamarı samsung appsten takip ediyorum hergün yeni bişeyler ekleniyor bence daha iyi olur.. telefonda şuan msn yok ama ebuddyden girebiliyorum youtubeden ve bazı video sitelerinden flash 10 desteği olmadan şuan için video izleyemiyorsun ama ilerde flash 10 çıkar diye düşünüyorum.. telefonu nereye çevirsen oraya geliyor hiç bir donma duraklama söz konusu değil şahane bişey ayrıca mükemmel video kaydı yapıyor... yani anlayacağın hiç bir şüphen olmasın niyetin varsa hiç durma git al

Arkadaşlar, Bada 1.2 versiyonda flash 10.1 desteği olduğunu ama yoğun flash yüklü sayfalarda yavaşlama olduğu için bunun telefonda baştan kapalı olarak geldiğini, browser ayarları menüsünden açılması gerektiğini okumuştum bir yerde.. paylaşayım dedim... :islik

Edit: Kaynağı da buldum: şurası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt