Telefon Tavsiyesi Yarın telefon alacağım önerileriniz neler?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Yarın telefon alacağım önerileriniz neler?
Arkadaşlar yarın telefon alacağım "MAKSİMUM 900TL" bütçem var.Aklıma Nexus 4 var.Önerdiğiniz başka telefon varsa işletim sistemi fark etmez önerilerinizi bekliyorum.Kameraları iyi olacak ekran renkleri canlı olacak güncel oyunları kasmadan oynatacak bir telefon istiyorum.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
şimdiden hayırlı olsun gülerek kullan :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 4 iyi seçim olmuş. Kamera mükemmel denecek kadar değil ama yeterli derecede. o fiyata ondan başkasına bakma zaten :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nexus 4 güzel bir seçim olmuş hayırlı olsun şimdiden :oke:

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar sonunda nokia'yı bırakıyorum

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Hayirli olsun kardes deneyimlerinle aydinlat beni bende haftaya telefon alicam :D

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Nexus 4 veya 3310

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
O değilde baktım Turkcell'in hiçbir mağazasında(anadolu yakası) nexus 4 kalmamış internet sitesinde bile.Karşıda 5-6 mağazada var mağazayı arasak onlar bize yollasa?Bir telefon için taaaa ataşehirden beyoğluna gidilmez :D

Baranbaris

Baranbaris

Üye
O değilde baktım Turkcell'in hiçbir mağazasında(anadolu yakası) nexus 4 kalmamış internet sitesinde bile.Karşıda 5-6 mağazada var mağazayı arasak onlar bize yollasa?Bir telefon için taaaa ataşehirden beyoğluna gidilmez :D
:D bende avrupa yakasındayım ama hiç sormadım :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 İyi Bir Seçim O Fiyata :) Ben Ağustostan Beri Kullanıyorum ve Hiçbir Sorunu Yok :) Bu Arada Telefonu Aldığında Google Asistan Launcher'ı Yükle Arayüzü Güzelleştir :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefonu bu gün alacaktık ama karşıda olduğundan ve havada kötü olduğundan 1 hafta gecikti :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada'da kapıda ödeme vardı ama oradaki de kalkmış Nexus4 yok :)
Telefon biraz eskidi sanırım ondan kalkmış her yerde sadece avrupa yakasında beyoğlu civarında 7 turkcell mağazasında kalmış(turkcell genelinde)

0MG90

0MG90

Üye
Telefon biraz eskidi sanırım ondan kalkmış her yerde sadece avrupa yakasında beyoğlu civarında 7 turkcell mağazasında kalmış(turkcell genelinde)
Mediamarkt,Teknosa gibi yerlerde yok mu?

Üst Alt