Yarın Saat 10:12 de hattım Avea'ya taşınmış olacak. Bir kaç bilgi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Yarın Saat 10:12 de hattım Avea'ya taşınmış olacak. Bir kaç bilgi?
Merhaba arkadaşlar,

Vodafone'dan Avea'ya geçmek için işlemleri pazartesi günü yaptırdım ve dün gece işlemin tamamlanacağına dair mesaj geldi. (24 ocak 2013 10:12)

Şimdi ben Avea'da en faza 20 liraya yapacağım bir paket arıyorum. Özellikle internet paketi yaparım ben. Sms ile pek işim olmaz ama dakika, sms ve internetin bir arada olduğu en cazip paket hangisidir? internet en az 500MB olmalı.

Fikrini belirten herkese teşekkür ediyorum.

CABBAR

CABBAR

Üye
Hala Devam ediyorsa hattını taşıdığın için sana özel Bal Paket var. 19tl'ye 500 dakika her yöne, 1000 sms Avea içi ve 1 gb 3G hızında internet var

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Hala Devam ediyorsa hattını taşıdığın için sana özel Bal Paket var. 19tl'ye 500 dakika her yöne, 1000 sms Avea içi ve 1 gb 3G hızında internet var

az önce bir konuda okudum ama o paket bitti diyorlar. bende çok heveslenmiştim okuyunca.

blastx

blastx

Üye
kardeş 12 tlye kantin paketi heryone300+kantinlilerle2000 dk + 10 tl ye 1 gb internet
kısa kodlar KANTİN PAKETİ İÇİN KANTİN YAZ 4362 YE GÖNDER
NET PAKETİ İÇİN KANTİN1GB YAZ 4362 YE GÖNDER
NOT KANTİN PAKETİ SADECE 12-25 YAŞ ARASI ABONELER İÇİN GEÇERLİDİR BU YAŞ ARALIĞINDA DEĞİLSENİZ 12-25 YAŞ ARASI BİR TC BULARAK 4362 YE YOLLARSANIZ PAKKETTEN YARARLANABİLİRSİNİZ :) HAYIRLI KANDİRLER :)

samsungsa

Üye
12 tl heryone 3000sms 300mb net var bende tasıyorum hattımı aveaya bikac güne gecer konusmayı da 10dk 50kurus yaparsın denk :S

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
12 tl heryone 3000sms 300mb net var bende tasıyorum hattımı aveaya bikac güne gecer konusmayı da 10dk 50kurus yaparsın denk :S

Ben gectigime cok pismanim. Evin icinde kullanamiyorum telefonu, cekmiyor!

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Tamamda bende aveaya yenı gectım hattımı tasıdıgım ve 25 yasından kücük oldugum ıcın her 20 tl ve uzerı yuklemede 5000 sms her yone hedıye verıyor. 6 ay boyunca.
20 tl ın 10 tl sıne paket yaparsın gerısı sana kalmıs :D

bygokhan

bygokhan

Üye
20tl ye yıkılan paket 1000sms 1000dk avea içi ve 1gb internet

- - - Eklendi - - -

kayit yaz 1991

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt