burdamı :D
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: off sınav var ya Genişletmek için tıkla ... Yuh la ne sınavı çoktan bitmesi lazım
Van Hohenheim Üye Konu Sahibi İsmail' Alıntı: Allahtan öğlene kadar Genişletmek için tıkla ... Senin lise bitti mi
MaxipmaN Üye Metin' Alıntı: kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... sağol metin sabahtan yatcam ama o iyi yönü var
Metin' Alıntı: kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... sağol metin sabahtan yatcam ama o iyi yönü var
ismail Üye batubower' Alıntı: Senin lise bitti mi Genişletmek için tıkla ... Üni hazırlıktayım ben Yarın öğlene kadar ve gitmem gerek ...
batubower' Alıntı: Senin lise bitti mi Genişletmek için tıkla ... Üni hazırlıktayım ben Yarın öğlene kadar ve gitmem gerek ...
ismail Üye Hacettepe kardeşim - - - Eklendi - - - galiba gitmeye karar verdiiler okula - - - Eklendi - - - okul diyorum okul - - - Eklendi - - - bi/hort edemedik konuyu - - - Eklendi - - - lanet - - - Eklendi - - - heyyo
Hacettepe kardeşim - - - Eklendi - - - galiba gitmeye karar verdiiler okula - - - Eklendi - - - okul diyorum okul - - - Eklendi - - - bi/hort edemedik konuyu - - - Eklendi - - - lanet - - - Eklendi - - - heyyo