Yarın okul varrrrr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Yarın okul varrrrr

yarın okul var yaşasınn
:dance::dance::dance:

:ağlarım:

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
:hmmm hmm galiba okullarda öğrencileri kesiyorlar.

Kerim.

Kerim.

Üye

anılbaran

anılbaran

Üye
Bana yok size var

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Ulan okulunuzun kıymetini bilin dersinize çalışın ben bilemedim bişey olmaz dedim şimdi sabahtan akşama kadar fabrikada alüminyum profil taşıyorum amelelik yapıyorum aylık bi 100 lira kendime sigara parası ayırıyorum ailem onu bile çok görüyor elimdeki 200 liralık tableti bile 1 sene çalıştıktan sonra alabildim o yüzden bu günlerinizin kıymetini bilin ben hala çıkış yolu arıyorum işte zaman bulabilsem açıköğretime bakıcam

Kerim.

Kerim.

Üye
Ulan okulunuzun kıymetini bilin dersinize çalışın ben bilemedim bişey olmaz dedim şimdi sabahtan akşama kadar fabrikada alüminyum profil taşıyorum amelelik yapıyorum aylık bi 100 lira kendime sigara parası ayırıyorum ailem onu bile çok görüyor elimdeki 200 liralık tableti bile 1 sene çalıştıktan sonra alabildim o yüzden bu günlerinizin kıymetini bilin ben hala çıkış yolu arıyorum işte zaman bulabilsem açıköğretime bakıcam

:hmmm

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
Yarın dersim yok ama üniversiteye kız arkadaşımı görmek için genede gideceğim..

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
yarın gitmiyorum :halay3:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yarın ehliyetimi alıyorum :sirit:

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Razzers
doctorrr

doctorrr

Üye
Razzers, sen o kafayla gidersen üniye... Cool olun olum biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt