Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence sende iyi bir araştır ! Tamam 41 mp. li kamera yok cihazda ama 41 mp. li sensör var üstüne adamlar birde 1.1/2 diyafram açıklığı yapmışlar cihaza daha ne yapsınlar ?
Bence sende iyi bir araştır ! Tamam 41 mp. li kamera yok cihazda ama 41 mp. li sensör var üstüne adamlar birde 1.1/2 diyafram açıklığı yapmışlar cihaza daha ne yapsınlar ?
Bak bakalım ben telefonda 41 mp. varmı demişim ? yazdığım yazıda cihazda 41 mp li SENSÖR var diye yazmışım ? Tutturmussunuz bir mp hersey demek değildir diye ; bir araştırın bakalım kaç tane orta düzey fotoğraf makinesinde 1.1/2 diyafram acıklıgı var!
Not: sgs3 ve n8 kullanıcısıyım....
ConnorKenway
Üye
beyler boşuna 808 aldı
erko merko
Üye
Kamera senin için önemliyse al eğer değilse çok pişman olursun.
Mad EagLe
Üye
Kardeşim herkesin yorumuna saygım var ama bende alma derim ama şöyle bir durum var herkes messi daha iyi futbolcu der ama sen falcao'nun futbolunu daha çok beğenirsin görecelidir bu, şöyleki çok gördük telefonu alıp 2 ay sonra uygulama çıkmıyor oyun çıkmıyor diye nokiaya lanet ediyorlar. Symbian gerçekten bitti denilecek duruma geldi artık ama 808'i ayrı bir segmentte tutabiliriz kamerası dolasıyla muazzam bir cihaz şuan hiç bir androidli cihazda bulamazsın bunu tavsiyem lumialara bak onlarada pureview teknolojisiyle gelecek. Eğer kamera için bakıyorsan ios veya androiddeki uygulamalara oyunlara bakıp keşke symbian aldım demeyeceksen 808 hem sağlamdır hemde nokiadan şaşma diye boşuna dememiş atalarımız
Black-killing
Üye
Valla çok değil 1 yıl sonra başını taşlara vurursun.O telefonun kamera dışında 1 artısı yok.Bide Lumia 920 denen cihaz gece çekiminde o çok methettiğin 41 megapixellik cihazdan iyi çekiyor .808 de kullanılan review teknolojisi Lumia 920 de de kullanıldı.Onun için kamerada da Lumia çok iyi.808 Lumia ya göre tek artısı gündüz çekimi olur.Fakat Lumianın 808 e göre artılarını saymaya başlarsak gececilerde tamamlarız sohbeti.Pişman olma Lumia al.O kadar kişi boşa konuşmaz.
gkcll
Üye
808 den alanlar memnun bunu da ben ekleyeyim
KALİTE İSE NOKİA
- - - Eklendi - - -
808 den alanlar memnun bunu da ben ekleyeyim
KALİTE İSE NOKİA
na zdrowie
Üye
808 de işletim sistemi berbat,tasarım berbat,ekran berbat,çok kalın profesyonel makinalarda kutudan çıkan ekipmanlar yok. alıncak en son telefonlardan biri fiyata bak telefona bak
yunus_ 123
Üye
kardes bencede madem okadar para vercen lumia serisini dene.nokıa adımlarına göre windows işletim sistemi gelişmeye daha açık ..
ConnorKenway
Üye
808 aldı diyom siz hala onu bunu şunu alın diyonuz