Dur bakalım sabah uyanıp uyanamayacağımız belli değil daha![]()
güzeldiYarın neyden kurtulmuş olmak isterim acılardan... Acım olmasında mutlu yaşamasını gayet iyi bilirim. Zaten her günüm bi olay, bi acı... Çekiyorumm üstümee üstümee sankii yaaaaaa !Biraz yağmurlu bir nisan ayının akşam gününde..
Sokaklarda dolaşan yüzlerce insan olduğu halde, onları fark etmeyen bir dalgınlıkla odamın camından dalgın dalgın bakıyordum.
Dalgın olduğum kadar yorgundum da, sanki dünyanın bütün yükünü benim omuzlarım çekiyormuşcasına.. Elimde bi kitabım var hüzünlü hüzünlü sayfaları değiştirip dikkatimi çeken bi başlık arıyordum.
Aradığımı buldum sanki.. Konu başlığı ` Acılar Olmadan Hayat Tatlı Olmaz * ` gerçekten konu başlığı gibimidir hayat ? Olmasın acı felan çünkü kaldıramıyorum hiçbişeyi...
Acı bana göre değil çünkü acı çekmek istemiyorum. Bu acılar ölümden de beter olmalı.
Hiç bi acıyı göz önünde bulundurmak istemiyorum. Ağlamak istemiyorum yine de, halimize şükürler olsun.
` Nefes Alıyorsak Umut Var Demektir ` umudumu yitirmek istemiyorum her ne kadar canım acısada .. :/