joker.lg Üye Metin' Alıntı: Babam zorla çalıştırıyor hayatın gerçeklerini öğreneyim diyeymiş - - - Eklendi - - - Taha uyumaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... aferin ona
Metin' Alıntı: Babam zorla çalıştırıyor hayatın gerçeklerini öğreneyim diyeymiş - - - Eklendi - - - Taha uyumaya gidiyorum Genişletmek için tıkla ... aferin ona
Metin MF Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: neyse bakalım affettim bu seferlik Genişletmek için tıkla ...
joker.lg Üye bak simdi çalışmak kötü geliyor ama ay sonu o para ile telefon alınça anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu
bak simdi çalışmak kötü geliyor ama ay sonu o para ile telefon alınça anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu
Kiziltilki1 Üye joker.lg' Alıntı: bak simdi çalışmak kötü geliyor ama ay sonu o para ile telefon alınça anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu Genişletmek için tıkla ... telefonu neyapsin. Biriktirip mersedes araba alir. Artik calisiyor.
joker.lg' Alıntı: bak simdi çalışmak kötü geliyor ama ay sonu o para ile telefon alınça anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu Genişletmek için tıkla ... telefonu neyapsin. Biriktirip mersedes araba alir. Artik calisiyor.
Metin MF Üye Konu Sahibi joker.lg' Alıntı: bak simdi çalışmak kötü geliyor ama ay sonu o para ile telefon alınça anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu Genişletmek için tıkla ...
joker.lg' Alıntı: bak simdi çalışmak kötü geliyor ama ay sonu o para ile telefon alınça anlayacaksın nasıl bir duygu olduğunu Genişletmek için tıkla ...
Metin MF Üye Konu Sahibi joker.lg' Alıntı: simdi değil ay sonu düşün Genişletmek için tıkla ... Acaba ne kadar para verecek onu da düşünmüyor değilim
joker.lg' Alıntı: simdi değil ay sonu düşün Genişletmek için tıkla ... Acaba ne kadar para verecek onu da düşünmüyor değilim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Metin' Alıntı: Acaba ne kadar para verecek onu da düşünmüyor değilim Genişletmek için tıkla ... 50 lira
Metin' Alıntı: Acaba ne kadar para verecek onu da düşünmüyor değilim Genişletmek için tıkla ... 50 lira
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap M. tAHA' Alıntı: 18 yas altı asgari ücret 750 sanırım Genişletmek için tıkla ...
Metin MF Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: 18 yas altı asgari ücret 750 sanırım Genişletmek için tıkla ...
M. tAHA Üye Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ama sana onu verırler mı bılmıyorum eğer market sahibi tanıdıksa hemen sgk girişi yapsın sana. emekli gün dolmaya baslasın
Metin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... ama sana onu verırler mı bılmıyorum eğer market sahibi tanıdıksa hemen sgk girişi yapsın sana. emekli gün dolmaya baslasın
Metin MF Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: ama sana onu verırler mı bılmıyorum eğer market sahibi tanıdıksa hemen sgk girişi yapsın sana. emekli gün dolmaya baslasın Genişletmek için tıkla ... yaptı sanırım babam diyordu oğlum adam sana sigorta yapacak ilerde erken emekli olacaksın çalıştığın süre kadar
M. tAHA' Alıntı: ama sana onu verırler mı bılmıyorum eğer market sahibi tanıdıksa hemen sgk girişi yapsın sana. emekli gün dolmaya baslasın Genişletmek için tıkla ... yaptı sanırım babam diyordu oğlum adam sana sigorta yapacak ilerde erken emekli olacaksın çalıştığın süre kadar