yardımmmm oyun usb kblo bağlama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekselans6767

ekselans6767

Üye
    Konu Sahibi
yardımmmm oyun usb kblo bağlama

Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz usb oyun konsolları girişinin kablolaları bağlı değil.Ben bunları bağlamak istiyorum.Anakart resimlerimi koyuyorum.Nerye takacağımı resimde anlatabilirmisiniz.

Şimdik İlk olarak ben anakartın resmini koyayım;

Kısacası ben bu oyun konsollarının usblerini nerye ne şekilde takıcam yardımlarınızı bekliyorum.

Birde genel görüntü vereyim belki resimlerde yanlış yeri çekmişimdir.Eğer yanlışsa Gözünüzün kestiği yeri işaretleyin oranın yakın çekim fotosunu koayayım.

Genel görüntü ;

--------------- Ekleme ---------------

halen cvp veren yokmuuuuu

DefectoR

Üye
selam
arkadaşım usb 1 usb2 yazan yerlere takıcaksın fakat sıralama konusuna gelince pc kasasını aldığında sana bunun sıralaması ile ilgili ufak bi kitapçık vermiş olması lazım eğer yok ise kasanın modelinin bir aynısını satan bi yerden bu kitapçığın bir kopyasını isteyebilirsin...

ekselans6767

ekselans6767

Üye
    Konu Sahibi
selam
arkadaşım usb 1 usb2 yazan yerlere takıcaksın fakat sıralama konusuna gelince pc kasasını aldığında sana bunun sıralaması ile ilgili ufak bi kitapçık vermiş olması lazım eğer yok ise kasanın modelinin bir aynısını satan bi yerden bu kitapçığın bir kopyasını isteyebilirsin...

saolasın abicim yha. internette araştırmasını yaparım . ben sadece baska bi yere bağlayıp anakartı yakmak istemedim :D :nono: 1 numarasın :D

--------------- Ekleme ---------------

Sorun Çözülmüştür. Konu kilit.

toprakumit

toprakumit

Üye
sorun çözüldüğüne göre

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt