Yardımm !vodafone smart da kablosuz sorunu .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
    Konu Sahibi
Yardımm !vodafone smart da kablosuz sorunu .
android 2.2 tabanlı vodafone smart kullanan biriyim ve daha 1 hafta önce aldığım bu cihaz düne kadar komşunun modemi görüp de bağlanabiliyorken birden bire artık göremez oldu :ah. komsuma söylediğimde şifrenin değişmediğini veya kapatılmadığını söyledi. arama yapınca taranıyor yazısından sonra ağ aranamıyor yazısı geliyor hiç bir ağa bağlanamıyorum lütfen yardım edin çıldırcammm :off:.

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
modemin yanındada aynı sorunu yapıyorsa.. bu son günlerde yüklediğin bi program yüzünden olabilir..
biraz kurcala son yüklediğin programları fln kaldır bulamazsan hard format at..

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
    Konu Sahibi
bende yüklediğim şeylerden şüphelendim ve hepsini sildim ve kaldırdım ama ne yapsam yinede sonuç vermiyor :S hard formatın ne oldugunu bilmiyorum bu konuda bana yardım edebilcekler yokmu yada nasıl format atcagımı?

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
telefonun vodafone 845 ise..
telefonu kapatıyosun... pili çıkartıyosun ve tekrar takıyorsun... sonra yeşil tuş (arama) + ses yükseltme + açma tuşuna basıyorsun android yazısı gelene kadar.. Gelen ekranda "wipe data/factory reset basıyosun... sonrasında "yes--delete all user" gelip basıyosun.. ve telefonun format atıyor..
bi forumdan okuyup yazdım.. yani denemedim ama genelde bu şekilde oluyor zaten.. benim telefonumda sadece ses açma tuşuyla telefon açma tuşu mesela..
telefona format attıktan sonra bide hafıza kartına format atarsan telefonun tamamen sıfırlanmış olur..

leonkennedy35

leonkennedy35

Üye
    Konu Sahibi
sorunum coktan cozuldu telefonuma ayarlar/gizlilik/fabrika verilerine sifirladan yeniden kurdum sorunum cozuldu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt