Yardımm agalarrrr benim nokı N73 de msj sesi olarak mp3 seçemiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ggsmart

Üye
    Konu Sahibi
Yardımm agalarrrr benim nokı N73 de msj sesi olarak mp3 seçemiyorum...
:@:@:@:@:@:@:@:agla:agla:agla:agla:agla:agla:kop::kop::kop::kop::kop::kop:arkadaşlar bende nokıa n73 music edition var telefonun kendi içinde tercihlerden girince mesaj sesini müziklerimden seçemiyorum telin kendi sesleri vare sadece onlar seçiliyo bununla ilgili bi programı olan yada bu açığı düzeltebilecek biri varsa please yardım yardım acele lütfen tşk ediyorumm..:vur:vur:vur:vur:vur

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Mp3 dosyaları zil sesleri klasöründe olmalı...

cebim

Üye
Galeride Bulunan...\Sound\Digital Genelde S60 larda 6600 6260 6620 6630 6670 6680 6681 6682 7610 vs bu telefonlarda bu klasörde tutulur müzikler 6600 6260 bilmiyorum tabi sende de varsa böyle klasörlere at içine dene

.::ELEKTRİK::.

.::ELEKTRİK::.

Üye
:@:@:@:@:@:@:@:agla:agla:agla:agla:agla:agla:kop::kop::kop::kop::kop::kop:arkadaşlar bende nokıa n73 music edition var telefonun kendi içinde tercihlerden girince mesaj sesini müziklerimden seçemiyorum telin kendi sesleri vare sadece onlar seçiliyo bununla ilgili bi programı olan yada bu açığı düzeltebilecek biri varsa please yardım yardım acele lütfen tşk ediyorumm..:vur:vur:vur:vur:vur

bendede n73 var müzik dosyaları neredeyse seçeneklerden klasöre taşı diyeceksin ve ondan sonra ister hafıza kartı ister telefonun dosya yöneticisinden seskliplerini seçip zil seslerinin içine kopyala veya taşı diyeceksin kesinlikle garanti veriyorum olacaktır olamassa tekrar yardım ederim saygılar...

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşların da dediği gibi, sadece sounds> digital klasöründeki müzikler zil sesi seçme listesinde çıkar !

willrock

willrock

Üye
istediğin müziği telefon hafızasına kopyala ve tercihlerden mesaj ses ayarından ayarlıyırsun

yassose

Üye
evet telefon hafizasina kopyalaman gerekiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt