Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iOS Developer

iOS Developer

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
merhablar...
yeni telefon alacağım bütçe 400-600 ytl arasında tercihim nokia dır olursa birde samsung olur :) symbian işletim sistemine sahip olsun istiyorum alacağım telefon ve kamerasınında eline yüzüne baklır bişey olması bunların dışında şarjı biraz uzun gitsin olmuşkende biraz karizmatik olsun diyorum var mı böyle bir telefon varsa yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...:oke:
not: telefon sıfır olucak...

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
arkadasım sımdıden hayırlısı olsun 400-600 arasında symbian işletim sistemine sahıp samsung yok.nokia dusunuyorsan bence N73 yada N73me al

iOS Developer

iOS Developer

Üye
    Konu Sahibi
dostum başka önerebileceğin telefon var mı ? samsung olursa symbian aramıyorum zaten...

POWER

POWER

Üye

N73 ün negatif bir özelliği yok fakat konu şuan telefon modeli değil Avro kuru.600 liralık tel oldu 700.
Ben illaki alcam diyosan.Yarın ufak bi araştırma yaparım.
Kendim arama yapcam dersen ;

Dip Not : Şarj olayı diyosan Samsung u geç ;)

İyi geceler ;)

gknky

gknky

Üye
bence nokia 6300 ;)

sukruon

sukruon

Üye
n series tavsiye ederim

toprakumit

toprakumit

Üye
Bence telefoncuya git ve kendin telefonları eline alarak bak... Bana sorarsan en şık tel olan N73 derim... :oke:

safakk

safakk

Üye
merhablar...
yeni telefon alacağım bütçe 400-600 ytl arasında tercihim nokia dır olursa birde samsung olur :) symbian işletim sistemine sahip olsun istiyorum alacağım telefon ve kamerasınında eline yüzüne baklır bişey olması bunların dışında şarjı biraz uzun gitsin olmuşkende biraz karizmatik olsun diyorum var mı böyle bir telefon varsa yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...:oke:
not: telefon sıfır olucak...
müzik konusundaki beklentileriniz eğer yüksek ise 5700 ve n73ME öneririm wireless olsun derseniz n80 e65 biraz zorlanırsa e51 5610 olabilir yine müzik konusunda 6500 slide olabilir karizma için ama dersen ki müziği orta resim güzel pil başta kötü açılınca güzel wireless önemsiz 240-320 ekran önemli güzelde karizması olsun dersen bi de sesi biraz yüksekçe olsun n73 öneririm giri bordosu harika:oke::yuru

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Kesinlikle N73 music edition

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt